Kremšnita, pita od jabuka, medenjaci te ostali domaći kolači dobili su opaku konkurenciju! Iz knjige s receptima američkih domaćica u osvajanje svijeta krenuli su Cupcake kolači. Njihova najveća celebrity poklonica je Katie Holmes

Miris bakinih kolača jedna je od najčešćih uspomena iz djetinjstva svakog sladokusca. Ukusnim domaćim slasticama sada se pridružila i jedna iz Amerike. Cupcake stiže iz Amerike gdje se kućanice natječu koja će izraditi ljepši i bolje ga ukrasiti.

'Kreativne mogućnosti kod tog kolača su stvarno velike', rekla je Ana Marinac iz slastičarnice Cupcake Cukerin.

Orah,čokolada, kakao i menta su samo neki od okusa kolačića koje obožavaju i zvijezde. Mariah Carey i Katie Holmes su velike ljubiteljice ovih ukusnih kolačića koji izgledaju poput malih umjetničkih djela.

iako su u originalu jako slatki i svjetlucavi, domaći cupcakes kolačići su okusom prilagođeni našem tržištu. Mogu se nabaviti u zagrebu i Rijeci, a donosimo vam malu školu izrade cupcakesa!

Što vam je potrebno?

Za izradu biskvita potrebni su margarin, brašno, jaja, šećer, mlijeko, kako i prašak za pecivo. Kada se biskvit ispeče i ohladi odrežite mu gornji dio ili kapicu i napunite ju kremom od bijele čokolade, zatim vratite poklopac i krenite s ukrašavanjem.

Na vrh biskvita stavite kremu od tamne čokolade, a ukrašavati možete po želji. Cupcake je ukusniji nakon što neko vrijeme odstoji u frižideru!

Više u inMagazinu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju