Naš najuspješniji tenisač napokon je pred oltar odveo svoju voljenu Tanju. Njegova obitelj nije prisustvovala glamuroznom događaju pa se nagađa kako se obitelji Ivanišević i Dragović više nisu u dobrim odnosima

Još donedavna se činilo kako je odnos našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića i njegovog oca Srđana idiličan. Poznato je da je Goran oduvijek bio vezan uz članove svoje obitelji posebno oca koji je uz njega bio tijekom cijele karijere.

Upravo iz tih razloga javnosti je u najmanju ruku neobično što se obitelj Ivanišević nije pojavila na dugo očekivanom vjenčanju svoga sina. Mediji spekuliraju da odnos oca i sina više nije kakav je bio te da se obitelj Ivanišević i Dragović navodno i ne ljube previše.

Razlog tome je navodno taj što Goranovi roditelji nikako ne mogu prihvatiti njegovu vezu s manekenkom.

Supruga Gorana Ivaniševića, naša poznata manekenka Tanja Dragović vjenčanjem je dokazala da ljubav ipak pobjeđuje sve, a na vječnu ljubav svog dugogodišnjem partneru zaklela se pred svega dvadesetak uzvanika.

Ivaniševićeva obitelj nije bila na vjenčanju u San Pedru

Goran i Tanja su nakon svih problema i svega što su im mediji prišili ipak pronašli zajedničko rješenje i dokazali da bajke sa sretnim krajem postoje.

Sudeći po interesu medija ovo je jedno od najočekivanijih hrvatskih vjenčanja, a mnogi će za fotografije s najavljene svadbe u domovini dati sve...

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju