Iako mlađa od mnogih kolegica, glumica Lindsay Lohan, ugledala se na njih te se okušala u dizajnerskim vodama. Od svojeg je imena napravila brand čarapa i tajica za koji je i zaštitno lice.

Glumica Lindsay Lohan, koja je više poznata po skandalima i burnoj ljubavnoj vezi sa  Samanthom Ronsonom nego po svojoj glumi okušala se i u modi. Osim što je dizajnirala čarape i tajice linije '6126', angažirala je samu sebe da bude zaštitno lice reklamne kampanje za proljeće 2010..

Čarape su nosive, a njezini obožavatelji, koji su ih kupili zbog nje same ugodno su se iznenadili što je taj modni dodatak cijenom pristupačan. Najjeftinije čarape s potpisom Lindsay Lohan možete nabaviti za tristotinjak kuna.

Na fotografijama koje otkrivaju njezine duge i vitke noge predstavila je posljednju kolekciju koja se sastoji od čarapa u trendy jesenskim bojama.

Lindsay Lohan u reklami za traperice

Lindsay Lohan kao Marylin Monroe

Lindsay se trenutno nalazi u Parizu gdje se održava tjedan mode, a nedavno je navodno odbila ponudu da se pojavi u četvrtoj sezoni Celebrity Big Brothera.  

S obzirom na njezino problematično ponašanje i javno iznošenje prljavog veša tko zna što bi sve doznali od glumice koja bi provodila vrijeme okružena kamerama 24 sata dnevno.