Iako mlađa od mnogih kolegica, glumica Lindsay Lohan, ugledala se na njih te se okušala u dizajnerskim vodama. Od svojeg je imena napravila brand čarapa i tajica za koji je i zaštitno lice.

Glumica Lindsay Lohan, koja je više poznata po skandalima i burnoj ljubavnoj vezi sa  Samanthom Ronsonom nego po svojoj glumi okušala se i u modi. Osim što je dizajnirala čarape i tajice linije '6126', angažirala je samu sebe da bude zaštitno lice reklamne kampanje za proljeće 2010..

Čarape su nosive, a njezini obožavatelji, koji su ih kupili zbog nje same ugodno su se iznenadili što je taj modni dodatak cijenom pristupačan. Najjeftinije čarape s potpisom Lindsay Lohan možete nabaviti za tristotinjak kuna.

Na fotografijama koje otkrivaju njezine duge i vitke noge predstavila je posljednju kolekciju koja se sastoji od čarapa u trendy jesenskim bojama.

Lindsay Lohan u reklami za traperice

Lindsay Lohan kao Marylin Monroe

Lindsay se trenutno nalazi u Parizu gdje se održava tjedan mode, a nedavno je navodno odbila ponudu da se pojavi u četvrtoj sezoni Celebrity Big Brothera.  

S obzirom na njezino problematično ponašanje i javno iznošenje prljavog veša tko zna što bi sve doznali od glumice koja bi provodila vrijeme okružena kamerama 24 sata dnevno.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju