Više od pola britanskih mladenki i 39 posto mladoženja razmišljaju o estetskoj operaciji ili tretmanu kako bi se uljepšali prije vjenčanja,

Tretmani i postupci koji se razmatraju prije velikog dana kreću se od injekcija botoksa do povećanja grudi, navodi se na internetskoj stranici na kojoj se daju savjeti glede kozmetičkih operacija.

'Vjenčanje je najvažniji dan u životu velikog broja muškaraca i žena i velik broj njih želi da sve bude savršeno', rekla je Christiana Clogg, suosnivačica internetske stranice goodsurgeonguide.co.uk.

U studiji provedenoj među 512 mladenki i 509 mladoženja 58 posto žena i 39 posto muškaraca je reklo da razmišlja o kozmetičkom tretmanu.

Jelena Veljača za Štefanje pred oltarom

Među ženama su najpopularniji: botoks (68 posto), izbjeljivanje zubi (62 posto), liposukcija (55 posto), povećanje grudi (47 posto) i implantati za obraze i usne (43 posto).

Koliko košta prosječno vjenčanje?

Muškarci su pak na prvo mjesto stavili porculanske navlake za zube (78 posto), a nakon toga slijede botoks (62 posto), umeci kose (41 posto), liposukciju (33 posto) i smanjenje grudi (25 posto). (Hina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju