Usprkos recesiji pripreme za najluđu noć u godini su u punom jeku. Neće nedostajati pjanušca, vatrometa i crvenog donjeg rublja, a ukoliko još niste odabrali mjesto pogledajte top 5 lokacija na kojima će se najbolje feštati

Na petom mjestu je ludi provod u lounge baru Peoples koji je i ove godine iznenadio vrtoglavo visokim cijenama. Za 800 kuna možete uživati u švedskom stolu od četrdeset jela, neograničenim količinama alkoholnih pića i zabavu uz atraktivne plesačice. Sve bi trebalo izgledati kao doček u Havani, a želite li uživati u VIP tretmanu za ulaznicu ćete morati izdvojiti čak 1.500 kuna.

Doček u preuređenom klubu Aquarisu uz svjetski poznatu atrakciju FreeMasonse stajati će vas 250 kuna. Uz dobar provod u cijenu su uključeni piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć.

Za sve koji žele pobjeći od glamura novogodišnje noći idealan će biti odlazak na selo. Za samo 250 kuna na seoskom gospodarstvu Kezele možete bančiti do zore uz domaće specijalitete te vino, rakiju i tamburaše.

Tradicionalni glamurozni doček održat će se u hotelu Esplanada. Uz pet slijedova jela i popularne hitove noć možete završiti u jednoj od hotelskih soba i tako izbjeći ranojutarnje razgovore s policijom.

Na prvom mjestu najpoželjnijih dočeka je novogodišnji provod u klubu Boogaloo. Dva floora garantiraju odličnu zabavu, a za ovaj doček morate izdvojiti 180 ili 230 kuna.

Ukoliko ipak želite uživati u glazbi domaćih estradnjaka možda je najbolji prijedlog da se uputite na doček na otvorenom. Na gradskim trgovima možete se smrzavati uz Olivera, Severinu, Gibonnija ili Hladno pivo, a za piće i hranu morat ćete se pobrinuti sami!

Što god da odaberete želimo vam ludi provod!

Više na Red Carpetu.




Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju