Poznate osobe itekako su svjesne da na ljestvici najvrijednijih stvari u životu novac i slava nisu ni blizu. Ljubav, zdravlje i obitelj uvijek su najvažniji, ali koja je njihova cijena?

Ljubav ili zdravlje nemaju cijenu. Ove riječi čuli ste vjerojatno milijun puta. No s tim se ne bi složila dva Britanca koja su na temelju posebnih metoda istraživanja došli do točnog novčanog iznosa za svaku nematerijalnu stvar u životu.

Tako ljubav po njima vrijedi nešto više od milijun kuna. Provjerili smo kod naših celebritiya koliko bi oni platili ljubav.

Oni su bogati i slavni, no na njihovoj listi najvrijednijih stvari u životu novac i slava nisu ni blizu.


'Bogat si koliko imaš prijatelja. Ništa ti ne vrijedi novac ako nemaš taj novac podijeliti sa svojim najdražima. Ljubav nema cijenu. Ja imam psa kojeg sam platio 700 eura a najveća je ljubav ovog svijeta. Znači možeš i za 700 eura kupiti ljubav. A netko ima i 700 milijuna pa ne može kupiti ljubav' svoje je mišljenje o bogatsvu i ljubavi dao Dubravko Šimenc.


Nataša Janjić istakal je kako je ljubav besplatna s čiem se slaže i Marija Husar koja pak mudro zaključuje da košta samo - otvoreno srce.

Ljubav možda ne košta ništa, ali zapravo vrijedi mnogo - točnije milijun i 323.734 kune. Iznos je to do kojeg su na temelju istraživanja došla dva Britanca kako bi dokazali ljudima da su bogati unatoč tomu što možda nemaju novca. Prema tome svi koji vole zapravo su milijunaši.

Svatko tko ima dobro društvo bogatiji je za pola milijuna kuna. Domaće su zvijezde po tom mjerilu postale još bogatije. Na 20-om rođendanu popularnog zagrebačkog kluba Gjuro 2 mnogi su se prisjetili noći koje su tamo provodili.

'Bile su to nezaboravne, odnosno zaboravne noći, ne sjećam ih se baš najbolje. Ali poprilično puno sam bio tu i dosta sam često dočekao jutro tu a kako sam išao doma nemam pojma' otkrio je Lukas Nola.

Nataša Janjić koja još uvijek u javnosti sa svojim dečkom igra skivača, smatra da je imati prijatelje veliko bogatstvo, no to isto tako može biti trošak.

'Druženje košta jako puno, pogotovo za one koji su lakopotezni na novčaniku i vole ugađati drugima i sebi.Tako da druženje i zabava koštaju' zaključila je glumica.

Koliko god koštale materijalne stvari bez kojih nam je život nezamisliv, najvrjednije životne stvari, na svu sreću, još uvijek ne mogu se kupiti novcem.

Iako bi neki dubljeg džepa zasigurno više voljeli znati broj računa na koji se mogu pretplatiti na ljubav.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju