Vježbe koje izvode pop kraljica Madonna i Kylie Minogue su najučinkovitije za žene. Uz pomoć vježbi na vibrirajućoj spravi i pravilne prehrane kilogrami se tope duplo brže, a vježbe djeluju na bolove u kralježnici, smanjuju celulit i jačaju mišiće

Istraživanje je pokazalo da je Power Plate na kojem najradije vježbaju Madonna i Kylie sprava koja je učinkovitija od aerobika, trčanja ili plivanja.

Žene koje paze na broj kalorija i namirnice koje unose u organizam te tri puta tjedno vježbaju na Power Plateu gube kilograme i obujam duplo brže od onih koje su za gubitak kilograma odabrale neku drugu aerobnu aktivnost.

Vježbe na toj vibrirajućoj spravi u minimalnom vremenskom roku postižu maksimalni učinak, a pritom djeluju na bolove u kralježnici, smanjuju celulit i jačaju mišiće.

Oblikujte kritične zone u pauzi za ručak

Istraživanje je pokazalo kako je Power Plate posebno učinkovit na kritičnim zonama, a najbolje djeluje na rješavanje sala na području trbuha.

Vježbanje na Power Plateu pruža brze rezultate, a umjesto dugog treninga na spravi se provodi svega 10 do 15 minuta intenzivnog vježbanja. Tijelo je izloženo vibracijama pomoću platforme na kojoj se izvode vježbe. Prenošenje zdravih vibracija na cijelo tijelo izaziva prirodnu refleksnu kontrakciju mišića 30 do 50 puta u sekundi.

Istraživanje koje je uključilo 61 osobu s prekomjernom težinom kojima su dane različite dijete i vježbe kojih se moraju pridržavati šest mjeseci, pokazalo je kako su oni koji su vježbali na Power Plateu izgubili 11 posto svoje težine.

Osobe koje su samo smanjile unos hrane izgubile su 6 posto težine, dok su oni koji su radili neke druge vježbe izgubili 7 posto svoje težine.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju