Brazilski maneken Jesus Luz koji je zbog Madonne ostavio svoju djevojku, 20. godišnju Krishna Siqueiru, a prije nje i 18.godišnju Catherinu Franco, očito je ostavio dubok trag na djevojkama. Prva se nada kako će joj se vratiti, a druga javno napada Madonnu

Nakon što je Madonnina veza s brazilskim manekenom Jesusom Luzom prestala biti tajna, oglasile su se i njegove bivše djevojke.

Ona je smiješna stara vreća koja u tim godina skakuće na pozornici. Mislim da ima neki kompleks zbog svojih godina. Ali Jesus bi trebao biti oprezan, jer bi ona uskoro mogla naći neku drugu igračku

Dvadesetogodišnja manekenka Krishna Siqueira koju je Jesus ostavio radi 28 godina starije pjevačice, bila je slomljena nakon prekida, no još uvijek se nada kako će se Jesus urazumiti i ponovno oživjeti njihovu ljubav.

Madonna, Sharon i Kylie: U zagrljaju duplo mlađih

No, osamnaestogodišnja manekenka i glumica Catharina Franka bila je nešto oštrija od svoje kolegice, te se javno u Daily Mailu obrušila na pop kraljicu.

- Ona je smiješna stara vreća koja u tim godina skakuće na pozornici. Mislim da ima neki kompleks zbog svojih godina. Ne sjećam se da sam ikada sa njim pričala o njoj ili njezinoj glazbi. Ona jeste slavna, ali je iz totalno druge generacije, kazala je Catharina.

Jesus i Catharina bili su u vezi godinu i pol dana, no ostali su dobrio prijatelji zbog čega je djevojka vrlo zabrinuta zbog njegove nove ljubavi.

- Madonna je s njim samo zbog pažnje ili kako bi napravila nekoga ljubomornim, možda Guyja Ritchieja ili nekoga drugog. Jesus bi trebao dobro razmisliti o onome što radi, jer će Madonna uskoro naći neku drugu igračku.

Jesus i Madonna upoznali su se u Brazilu prople godine u vrijeme kada je on bio u vezi s prelijepom Krishnom Siqueirom.

Zanimljivo, Jesusova majka Cristiana Regina da Silva, 37-godišnja frizerka iz Ria, koja je punih trinaest godina mlađa od nove djevojke njezinog sina još se nije oglasila. Poznato je tek kako im nije previše drago što s Madonnom odlazi u Kabala centar u New Yorku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju