Nakon odrađene turneje i objavljene kompilacije hitova, Madonna ima više vremena za svoje četvoro djece. No, ako je suditi po njezinim posljednjim izjava, možda će se obitelj još proširiti

Pop kraljica i majka Lourdes i Rocca te usvojenih Marcy i Davida spremna je na još jedno usvajanje. Na pitanje razmišlja li o ponovnom posvojenju pjevačica je rekla 'nikada ne reci nikad'.

'Jako sam ponosna na svoj humanitarni rad u Africi. Osjećam da sam ostvarila veliki uspjeh ne samo u svojoj karijeri, već i u svom angažiranom djelovanju u Malawiju. Imam četvero djece i dobra sam majka, tako da mislim da sam ostvarila uspjeh u svakom aspektu svog života' dodala je Madonna.

VIDEO: Madonna i mala Mercy napokon zajedno

Pedeset i jednu godinu stara pjevačica se nakon razvoda sa suprugom Guyjem Ritchijem iz Londona preselila u New York, no iskreno je priznala kako britanska prijestolnica ima svojih prednosti.

Madonni su prisjela svadbena zvona

'Nedostaje mi opuštena šetnja po kvartu u kojem živim. U Londonu je sve nekako mekše i opuštenije nego što je na Manhattanu' dodala je Madonna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju