50. godišnja Janet Cunliffe i njezina kći Jane izgledaju kao dvije, vrlo slične sestre. Obje imaju dugu plavu kosu, velike grudi i pravilno lice. No, za takav izgled bile su potrebne dijeta, nekoliko plastičnih operacija i nešto manje od sto tisuća kuna

Pedestogodišnja Janet Cunliffe i 28. godišnja Jane izgledaju kao sestre i to jako slično sestre, no iako su dvije plavuše zapravo majka i kći, geni nisu imali presudnu ulogu u njihovom izgledu.

Janet se podvrgnula strogoj dijeti, a potom i operacijama. Popravila je grudi, zategnula oči, smanjila nos i popunila usne. Niz zahvata učinili su se seksi kopijom svoje kćeri

Razvod braka bio je prekretnica za Janet Cunliffe koja se nakon rastave odselila u Španjolsku gdje je počela živjeti s novim dečkom.

No, nakon što je posjetila njezina kćerka, Janet su se jako svidjele njezine grudi. Toliko da se i sama odlučila na operaciju grudi.

Novi susret s Jane označio je i početak novih operacija, jer po povratku u Englesku Janet je odlučila svoj izgled još dotjerati.

- Kad sam se preselila kod Jane, neko sam vrijeme bila izgubljena i nisam znala gdje sa sobom. Dugo me nije bilo kod kuće u Engleskoj i Jane me pozvala sa svojim društvom van. Njezina figura je bila tako lijepa, kazala je Janet.

Janet se podvrgnula strogoj dijeti, a potom i operacijama. Popravila je grudi, zategnula oči, smanjila nos i popunila usne. Niz zahvata učinili su se seksi kopijom svoje kćeri.

- Znaju me pitati smeta li mi što se majka 'pretvorila' u mene. Ja im odgovaram, da ne, jer sam izgled naslijedila od nje, kazala je Jane.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju