Kada je J.Lo svoje blizance prvi puta predstavila javnosti na račun je spremila šest milijuna eura, no svi zaljubljeni koji su Valentinovo proveli na koncertu njezinog supruga pogled na mališane su dobili u cijeni karte


Prepuna dvorana Madison Square Gardena u New Yorku nije uplašila hrabru mamu koja je u kratkoj crnoj haljini i cipelama s vrtoglavom potpeticom koje potpisuje Christian Louboutin pozornicom prošetala s blizancima Maxom i Emmom u naručju.

Blizanci Max i Emma koji su slika i prilika oca Marca Anthonyja su širom otvorenih očiju promatrali okupljenu publiku koja ih je pozdravila velikim vriskom.


Mališani koji će uskoro proslaviti prvi rođendan javnosti su se predstavili odjeveni poput pravih zvijezda. Mama J. Lo je za Maxa odabrala crno odijelo i roza leptir mašnu dok je Emma blistala u lepršavoj roza haljinici s mašnom odgovarajuće boje u kosi.

Blizanci koji su slika i prilika oca Marca Anthonyja su širom otvorenih očiju promatrali okupljenu publiku koja ih je pozdravila velikim vriskom.

Tridesetdevetogodišnja J. Lo pratila je suprugov koncert iz prvog reda dok su Max i Emma na svoje pojavljivanje u javnosti čekali u društvu dadilje. Nakon koncerta blizanci su stavljeni na spavanje, a J. Lo je proslavila Valentinovo sa suprugom na romantičnoj večeri.

Na njezinoj ruci je blistao vjenčani prsten, a par je izgledao presretno. Izgleda kako su glasine o razvoda bile lažne.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju