Među ženama sve omiljenija američka Prva dama Michelle Obama u novom je broju britanskog časopisa ‘Glamour’ sa čitateljicama podijelila svoje životne savjete

Michelle Obama osim što redovito obavlja protokolom određene dužnosti voli iznenaditi spontanošću kojom je osvojila simpatije širom svijeta.

Upravo iz toga razloga njeno lice krasi naslovnicu ženskog časopisa ‘Glamour’ u broju posvećenoj Ženi godine. U intervjuu je dala nekoliko savjeta među kojima je i onaj o izlascima s muškarcima.

‘Super je ako je muškarac zgodan, ali to je samo površan dojam. Trebate upoznati tu osobu i zaviriti u njegovo srce i dušu. Pustite titule i bankovne knjižice! Kada izlazite s muškarcem morate se dobro osjećati. Ne biste smjeli biti u vezi s nekim tko vas ne usrećuje u cjelosti i ne čini potpunom’ savjetovala je gospođa Obama.

Jedna stvar koju sam naučila od muškaraca jest da se uvijek isplati ulagati u sebe

Ono što mnoge žene zanima jest kako unatoč svojoj poziciji uspijeva živjeti realno i zadržati svoje vlastito ja.

‘Uvijek su mi djeca na prvom mjestu, ali sebe pokušavam staviti blizu drugog, a ne petog ili šestog mjesta. Jedna stvar koju sam naučila od muškaraca jest da se uvijek isplati ulagati u sebe.

Što krije kozmetička torbica Michelle Obame?

Michelle Obama ima novu frizuru i šlampavog supruga

Dok je mnogim djevojkama upravo ona uzor, među ljude koji su na nju najviše utjecali uvrstila je svoje roditelje.

‘Moji majka i otac su mi bili najveći uzori. Nakon njih jako su bitni bili moji učitelji. Za mene, ljudi s najvećim utjecajem su oni koji su najbliži svojoj djeci s kojima se oni mogu povezati. Zato nastojimo ohrabriti roditelje i učitelje da budu prisutni u njihovim životima i zajednici. To čini veliku razliku u njihovom odrastanju i pogledu na svijet’ zaključila je američka Prva dama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju