Novinari i modna kritika očito nisu jedini koji primjećuju modni stil Michelle Obame. Njezin suprug, američki predsjednik Barack Obama, ispričala je NY Timesu, primjećuje sve, pa čak i metalik sivi pojas koji nosi samo kad on nije u blizini. No, u modu se, otkriva prva dama, ne razumije

'Barack moj remen zove Star Trek remen'

Pripadnici sedme sile očito nisu jedini koji primjećuju modni stil Michelle Obame.

Njezin suprug, američki predsjednik Barack Obama, ispričala je New York Timesu, primjećuje sve, pa čak i njezin metalik sivi pojas koji nosi samo kad on nije u blizini.

Barack me uvijek me pita: Je li to novo? Nisam to prije vidio.. ili 'Ne trebaju ti nove cipele. One od jučer su sasvim u redu. Zašto ih ne bi mogla nositi i dalje, do kraja mandata?', otkrila je prva dama

- Barack taj moj remen zove Star Trek remenom, ispričala je prva dama u svom intervjuu i dodala kako njezin suprug ne razumije modu.

U tom je razgovoru Michelle opisala način na koji vodi domaćinstvo, no posebno se osvrnula na mali modni 'rat' koji vodi sa svojim suprugom.

'Jedne cipele do kraja mandata'

Uvijek me pita: 'Je li to novo? Nisam to prije vidio.. ili 'Ne trebaju ti nove cipele. One od jučer su sasvim u redu. Zašto ih ne bi mogla nositi i dalje, do kraja mandata?', otkrila je prva dama i dodala kako mu onda obično odgovara da gleda svoj posla i rješava svjetske probleme, te da izađe iz njezinog ormara.

Michelle Obama otkrila je i kako nije prirodno vitka, te kako stoga redovito vježba i pazi na svoju prehranu.

- Imam bokove i zato ih prekrivam ovom suknjom, kazala je pokazujući na svoju suknju dizajnerice Marije Pinto.

'Nisam prirodno vitka'

Kako bi spriječila širenje u bokovima, prakticira tjelovježbu s laganim utezima, preskakanje preko užeta, kao i vježbe istezanje uz povremeno trčanje.

- To je stalni rad, no takav režim prehrane i vježbe dozvoljava povremene poslastice poput hamburgera i pomfrita.

Novi izgled Bijele kuće za Obamu

Tajna lijepo oblikovanih nadlaktica

'To je moja omiljena hrana i da mogu, to bih jela svaki dan. Mogla bi živjeti na pomfritu, ispričala je Michelle Obama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju