Prva dama SAD-a odlučila je stvari uzeti u svoje ruke i prestati slušati modne savjete stručnjaka iz Bijele kuće. Svukla se iz dizajnerskih kostima i navukla ono u čemu se najbolje osjeća - u jeftine 'štrace', rekli bi Dalmatinci.

Michelle Obama, supruga aktualnog američkog predsjedika, dosad se odijevala u ono što se smatralo prikladnim za status u kojemu se našla zahvaljujući suprugovim biračima. Tako se nimalo svojevoljno pokazivala u vesti Junya Watanabe od 1000 dolara ili u tenisicama od 540 dolara.

No, čini se da ljepša polovica bračnog para Obama ne pati od modnih brendova. Ili je jednostavno shvatila da iduće četiri godine ne želi na silu glumiti 'finu damu' i oblačiti se u preskupe krpice. Rezultat svega je zgražanje svjetskih modnih časopisa kada su na svjetlo dana izašle fotografija s ručka Michelle Obame i bivše Prve dame Nancy Reagan.

Nije trebalo dugo da urednici dođu do konačne računice: majica iz Gapa sa slike košta 9.99, a vesta 24.99 dolara! Dok se modni mačci diljem svijeta još oporavljaju od šoka, običan puk ju je vjerojatno zavolio još više...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju