Josipa Pavičić je ovog tjedna za plesnog partnera izabrala seksepilnog rukometaša Mirzu Džombu. Osim plesnih vratolomija, rukometaš je otkrio kako bi htio imati djevojčicu i još koji milijunčić u džepu.

Na provokativna Josipina pitanja Mirza Džomba se vješto izvlačio i davao diplomatske odgovore. Priznao je kako mu je izgled na djevojci jako važan te da smatra kako muškarci lažu kad kažu kako to nije prvo što  zamijete na suprotnom spolu.

Skromno je rekao kako ne razumije što znači termin najpoželjniji neženja, ali da mu ipak imponira ukoliko ga netko svrstava u tu kategoriju.

Otkrio je kako svu svoju zaradu ulaže u nekretnine, dionice i zemljišta te da ima partnera s kojim gradi zgrade na moru koje i uspješno prodaje. Budući da se još dugo neće moći aktivno baviti rukometom nema jasnu sliku koje bi ga novo zanimanje moglo toliko ispuniti.

Ukoliko mu budućnost ipak da šansu za nastavak bavljenja rukometom, prihvatit će se rada s djecom. Navodnu ljubomoru rukometaša na položaj nogometaša ne razumije i smatra kako se u niti jednom sportu ne bi tako dobro snašao kao u rukometu.

'Iskreno, ja sam svojom pozicijom i sportom kojim se bavim prezadovoljan. Napravio sam i deset puta više nego što sam uopće mogao sanjati, tako da ne želim razmišljati kako neki nogometaš uzima milijune. Nisam jalan, ali da bih volio još koji milijunčić u džepu, bih.', Mirza je zaključio uz osmijeh.

S obzirom da puno trenira, priznaje kako su mu kućanski poslovi strani te kako bi bez pomoćnice bio izgubljen. Iako taj 32-godišnji rukometaš trenutno nema djevojku mašta o skladnoj obitelji i jednog bi dana htio postati tata jednoj djevojčici.

Josipa se prisjetila izreke koja kaže da su muškarci kojima je prvo dijete djevojčica bolji ljubavnici, na što se Mirza našalio kako će onda po tome zasigurno imati dječaka.

 Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju