Nezadovoljna žena koja ne voli svoj posao nije dobar materijal za romantičnu avanturu, no uz pomoć jednog posebnog turista otkrit će da se u njezinoj blizini nalazi zavodnik s kojim će, protivno svim svojim očekivanjima, pronaći ljubav

Prava ljetna poslastica, film 'Moja grčka avantura' je romantična komedija smještena u ruševine antičke Grčke. Uz prekrasne kadrove atraktivnih lokacija i odličnu Niu Vardalos koja vas je ludo zabavila u filmu 'Moje Grčko vjenčanje' očekuje vas i atraktivni Alexis Georgoulis.

Georgia koju glumi Nia Vardalos nezadovoljna je Amerikanka grčkog podrijetla koja se preselila u Grčku gdje radi kao turistički vodič i ponovno otkriva ne samo ljepotu svoje stare domovine već i svoj 'kefi' što na grčkome jeziku znači 'duh'.

Georgiji ništa ne polazi za rukom, zajedno s ostatkom svoje ne baš impresivne grupe ona se mora nositi s vozačem autobusa Poupijem kojeg glumi Alexis Georgoulis.

U histeričnom sukobu osobnosti i kultura čini se da sve ide po krivom, sve dok joj jednoga dana vrlo poseban turist Irv Gordon kojeg glumi iskusni Richard Dreyfuss ne pokaže kako se treba zabavljati. To ju inspirira da dobro pogleda čovjeka s kojim će, protivno svim svojim očekivanjima, pronaći ljubav…

Georgiji ništa ne polazi za rukom, zajedno s ostatkom svoje ne baš impresivne grupe ona se mora nositi s vozačem autobusa Poupijem kojeg glumi Alexis Georgoulis. Isprva ga Georgia ne može podnijeti, smatra ga zamazanim, neurednim i nesposobnim za vožnju autobusa, te potpuno neprikladnim za romantičnu vezu.

Kako joj Grčka otvara duhovni potencijal, tako i mogućnost romantične veze postaje sve primamljivija.

Vozača autobusa koji će ukrasti Georgijino srce glumi Alexis Georgoulis koji u Grčkoj ima status rock zvijezde.

Međunarodni debi uz Niu Vardalos bio mu je ostvarenje snova. 'Bila je to velika čast', kaže Georgoulis.

Grčki zavodnik na putu prema Hollywoodu

Alexis koji u filmu glumi pravog romantičara sam je pogledao film četiri puta, a kaže kako na muškarca poput Poupija svaka žena može naletjeti tijekom posjeta njegovoj zemlji, no on će nakon uspjeha u filmu, ipak krenuti prema Hollywoodu.

Uživao je glumeći uz Niu Vardalos s kojom je vrlo brzo postao dobar prijatelj.

'Kraj nje je tako lako glumiti. Izražavanja osjećaja mi je išlo odlično jer sam mogao govoriti na materinjem jeziku', rekao je Alexis kojeg obožavatelji u Grčkoj zaustavljaju na ulici.

'Ljudi me pozdravljaju i govore kako vole gledati serije i filmove u kojima glumim. Naravno da mi laska jer je to potvrda da obavljam dobar posao', priznao je.

Alex se na početku karijere teško nosio sa slavom. 'Nisam se mogao priviknuti na paparazze i tračeve koji su se pojavljivali o meni', potužio se glumac koji će karijeru nastaviti u Hollywoodu gdje će mu od velike koristi biti i njegov 'kefi'.

Na pitanje postoji li u Grčkoj zaista 'kefi' Alexis je odgovorio potvrdno i pojasnio da to nije snaga koju dobiješ razbijanjem tanjura već način na koji se smiješ, gledaš i voliš nekoga.

'S vremena na vrijeme se dogodi da izgubiš 'kefi', pa ga ponovo tražiš i pokušavaš ga poboljšati. To je energija koju Grci imaju i žele je učiniti što boljom!', rekao je Alex koji vjeruje kako se njegov 'kefi' neće izgubiti na putu do Los Angelesa.

Romantična komedija snimana je na vrlo atraktivnim lokacijama u Delfiju, Olimpiji i Ateni te u Španjolskoj.

Zvijezda filma, Nia Vardalos, impresionirana je kulturnim i povijesnim bogatstvom: 'Nitko prije nije dobio dopuštenje snimati na Akropoli i zbog toga sam bila jako uzbuđena. Zaista smo imali sreće!'

Zadovoljna i Blitz film vas daruju!

Zadovoljna i Blitz film vam daruju deset majica iz filma 'Moja grčka avantura'. Riješite kviz na naslovnici i uživajte u filmu!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju