Voditeljica Nove TV Monika Mamić prošetala je Jarunom u društvu prijateljice 9-mjesečnog sina Josipa. Mamino dobro raspoloženje nisu uspjele pokvariti ni Josipove suze koje je brzo zaustavila

Iako je poslovne obaveze zamijenila onim majčinskim Monika Mamić i prilikom šetnje vodi računa o izgledu. Odjevena u bijele traperice i maijcu u društvu prijateljice, također majke, šetala je Jarunom pričajući o temama koje su prijateljicama izmamile osmijehe na lica.

Lijepa mama Monika Mamić uživa u trenucima koje provodi sa sinom, a savjete oko majčinstva najčešće izmjenjuje s prijateljicom i kumom Ivonom Perišom.

Osim prijateljstva vežu ih i iste slatke majčinske muke, pa su šetnju iskoristile ne bi li razmijenile koje iskustvo.
Voditeljica je sina Josipa rodila pred devet mjeseci, a sudeći prema sadašnjem izgledu nakon poroda nije imala velikih briga oko kilograma.

Monika još uvijek uživa u svakom trenutku koji provodi s Josipom, pa izgled kako će povratak na posao ipak još malo pričekati.

Za Marija Mamića 28-godišnja voditeljica  male ekrane, ipak je udala se prošle godine u lipnju, a njihovo vjenčanje pamtimo kao najskuplje jer je stajalo milijun kuna.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju