Angelina izgleda više nema namjeru trpiti najpoželjnijeg muškarca na svijetu. Njihova posljednja svađa bila je kap koja je prelila čašu, a lijepa glumica više ne stanuje na istoj adresi kao i njezin suprug Brad Pitt

Nakon što se s Bradom Pittom posvađala oko organizacije rođendanske zabave za blizance Vivienne i Knoxa, Angelina Jolie je bijesno pokupila stvari i napustila stan u Los Angelesu.

Rastresena i ljuta glumica je unajmila sobu u hotelu na Beverly Hillsu i ne odgovara na Bradove pozive.

Izgleda kako je njihov brak osuđen na propast jer osim što Brad u posljednje vrijeme često tulumari s muškim prijateljima, smeta ga i Angelinin odnos prema vlastitom tijelu.

Angelina Jolie je lezbijkama najpoželjnija žena

Izgladnjela i u depresiji: Angelina na dijeti

Tijekom snimanja njezinog posljednjeg filma 'Salt', glumica gotovo idealnih proporcija raznim je tekućim dijetama pokušavala dovesti organizam u ravnotežu, no rezultati su bili nesvjestica i malaksalost.

To stanje se ponovilo i prije posljednje žestoke svađe, kada se Angelina prvo srušila u nesvijest od iscrpljenosti, a zatim nakon što se pribrala, i napustila obiteljski stan.

Usred burne svađe odjurila je u sobu, pokupila svoje stvari i otišla u hotel gdje pali svijeće i pokušava osjetiti prisutnost svoje majke, Marcheline, za koju je bila jako vezana, a koja je umrla od raka prije dvije godine.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju