Ona je lijepa, pametna i uspješna. Ime joj je Tatjana Pašalić i najbolja je hrvatska pokerašica. Poker više nije neprihvatljiva igra, u njoj uživaju mnoge slavne osobe, a Tatjana je zahvaljujući pokeru proputovala gotovo cijeli svijet

Texas Holdem poker je najpopularnija pokeraška igra koja se temelji na znanju, iskustvu i vještini. Brojni TV prijenosi približili su igru milijunima ljudi, pa poker više nije neprihvatljiva igra već sport koji okuplja ljude različitog društvenog statusa i dobi.

Paris Hilton, Vince Vaughn i Brad Pitt te iluzionist Luka Vidović samo su neki koji ne kriju strast za tom igrom.

Tatjana Pašalić je poker blogerica i prva sponzorirana igračica u regiji, ima 24. godine, govori četiri strana jezika i nedavno je odigrala svoj prvi veliki turnir.

'U početku mi je išlo na živce gledati dečke kako igraju, no ubrzo sam se zainteresirala, naučila pravila i dobila posao', ispričala je Tatjana.

Tatjana izvještava o pokeru sa svih većih turnira od Las Vegasa do gotovo svih gradova u Europi, a žao joj je što u Hrvatskoj nema jačih turnira koji bi zadovoljili njezine apetite.

'Prije dva tjedna sam odigrala svoj prvi veliki turnir u Pragu i osvojila 47 mjesto. Jako sam ponosna na taj rezultat!', pohvalila se Tatjana pred kojom su veliki uspjesi.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju