Nakon pune tri godine kultne I-GLE na ovogodišnjem su Dove Fashion.hr predstavile svoj rad. Posebna gošća je bila Ljupka Gojić Mikić koja je unatoč visokoj trudnoći u visokim potpeticama došla pogledati što će se nositi u nadolazećoj sezoni.

Osim kreacija koje su predstavljene na ovogodišnjem Dove Fashion.HR-u u publici ili backstageu su se također događale zanimljive stvari. Pune tri godine smo čekali kultne I-GLE da prezentiraju svoju novu kolekciju. Nenad Korkut i ostali modni znalci priznali su kako su bili vrlo uzbuđeni prije same revije. Ni ovaj put ljubitelje njihovog modnog izričaja I-GLE nisu razočarale.

Posebna gošća bila je i sedam mjeseci trudna manekenka Ljupka Gojić Mikić. Priznala je kako su ona i njezin suprug Mihael uzbuđeni zbog prinove, ne proučavaju literaturu i uživaju u prekrasnim trenucima. Ljupka se nada kako će sve proći u najboljem redu i potpuno prirodno, bez velike pompe. 

S obzirom da Mihael igra u Japanu Ljupka će tamo odgajati njihovo prvo dijete. Naša najuspješnija manekenka u tom ene vidi problem, jer živjela je po cijelom svijetu pa može i u japanu.  'Selim se u Japan i vodim cijelu obitelj sa sobom da nam pomognu.', našalila se Ljupka.

Modni mačak: Očekujte još svašta od mene!

Dizajner Robert Sever je na Dove Fashion.HR-u pokazao svoju najljepšu kolekciju do sada. Zanima nas samo hoće li žene koje vole modu torbice zamijeniti kovčezima s logom RS.

Ivica Klarić je za svoju reviju izmislio i cijelu priču: 'Priča je da cure idu avionom na safari, avion se ruši. Make up se topi, frizura odlazi k vragu, ali one iz aviona izlaze kao da izlaze u Pariz.' Odlični krojevi i jednostavni, no zanimljivi komadi obilježili su kolekciju koja će sigurni smo, pronaći svoje kupce.

Modeli iz Dove kampanje za stvarnu ljepotu bila je prilika da se starije gospođe prošeću modnom pistom i pokažu kako godin enisu prepreka za ljepotu što je oduševilo prisutne.

Xenia dizajn je svojim kreacijama izbrisala granicu između metroseksualizma i muškarca koji drži do sebe. Na pistu je poslala muškarce odjevene u ženske modele i zaslužila pljesak.

Dame u godinama u ulozi modela na DOVE.FASHION.HR-u

'Oni su bespogovorno pristali i na lakiranje noktiju, i na šminku. Ja sam oduševljena, rekla sam im da su bolji od ženskih modela', objasnila je dizajnerica Ksenija Vrbanić.

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju