Celebrity svijetom prolomila se vijest da neke poznate hrvatice na odjevne krpice potroše i po 40 tisuća eura. Optužba stiže iz nove knjige stilista zvijezda Marka Grubnića. I dok jedni troše na, za neke nevažne stvari, drugi se bore za spas turizma na Jadranu

Modni Mačak prozvao je neke svoje klijentice, ali i one koje to nisu, da bez pardona troše količine novca za koje Hrvat s prosječnom plaćom radi godinama.

'Kad čovjek ima novca neka ga troši na što misli da ga treba trošiti', rekla je Nina Violić.

'Neka troši onaj tko ima trošiti na to, to je u redu, zašto ne', potvrdio je i Sreten Mokrović.

Darijo Srna umjesto modnim krpicama bavi se nekim važnijim stvarima. uz bok ostalim poznatim sportašima, postao je ambasador turizma.

Ministar Bajs nada se da će uz pomoć promidžbenih spotova uspjeti spasiti sezonu. No minusi su već zabilježeni, mnogi su mišljenja da je reklamiranje dobro, ali ne i dovoljno.

 

'Mislim da bi prvo trebali krenuti sa snižavanjem cijena
na Jadranu, jer je ona cijena za koju dobijete uslugu na jadranskoj obali,i ona cijena koju dobijete vani nije usporediva', tvrdi Alex Grdić.

 

Nina Violić pak u svom stilu, ima potpuno drugačiju viziju turizma.

'Uopće ne bi voljela da bude turizma u našoj zemlji zato što je meni najljepše bilo kad je bio rat i kada nije bilo nikog, i kad sam ja sama mogla s brodom ići u svaku uvalu. Zato ja sam već davno, već 20 godina potpisnica lige za borbu protiv turizma', pojasnila je Nina Violić.

Edo Maajka je ovaj tjedan pokazao kako treba biti muško, postavši počasni član kampanje koja promovira nenasilje među parovima.

'Muškarci moraju skužit da jednostavno curu kad udariš da nisi frajer, da je to stvarno loša stvar jer si time povrijedio drugu osobu', rekao je Edo Maajka.

Nasilje tako nije poželjan način komunikacije. Da bi veza uspjela, važne su neke druge, zabavnije karakteristike.

'Tri godine sam u braku, ne nedostaje mi nekakvih noviteta i igrica, morate me pitati za desetak godina, ali iskreno se nadam da će nam biti lijepo kao i sad', uvjerena je Ivana Delač.

Razumijevanje, poštovanje i komunikacija, začinjeni bogatim intimnim životom još uvijek su odlike idealne veze, a tako misle i slavne žene i muškarci!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju