Fani Stipković ovaj je tjedan zavirila u luksuznu vilu rukometaša Nikole Krabatića koji joj je otkrio je li zaljubljen i rasvijetlio objavljene slike koje su rastužile mnoge žene.

Jedan od najboljih rukometaša svijeta Nikola Karabatić je u razgovoru s Fani Stipković otkrio nekoliko tajni o svom privatnom životu. Čovjek koji se osim sportom bavi i modom i koji je snimio mnoge modne editorijale te za kojim uzdišu mnoge žene, iznenadio je uređenjem vile koja se može mjeriti s luksuznim vilama u Hollywoodu.

 

'Počeo sam se baviti modom jer sam htio stvoriti imidž, a to mi je pošlo za rukom.', rekao je rukometaš. Ovaj sportaš  se bavi apsolutno svime što mu može donijeti dodatnu zaradu pa se bacio i u dizajnerske vode.

Ne mogu vjerovati da me toliko žena smatra najseksipilnijim muškarcem

U svom je domu snimio reklamu za donje rublje linije Superstone, koju sam potpisuje te razbio zablude kako je homoseksualac. U razgovoru je priznao Fani kako je na snimci, zbog koje su ga mediji proglasili homoseksualcem njegov najbolji prijatelj s kojim, već tradicionalno nakon svake osvojene titule otpleše jedan ples.

Priznao je, iako se sad pred objektivom osjeća odlično, kako je u prošlosti uvijek imao veliku tremu kad bi morao odgovoriti na par novinarskih pitanja.

'U djetinjstvu sam bio jako sramežljiv, pa mi je sada teško zamisliti da me toliko žena smatra najsekseplinijim muškarcem.', priznao je Nikola. Sve slobodne djevojke  mogu odahnuti jer je Nikola otkrio kako je prekinuo s djevojkom iz Njemačke te kako je sad slobodan.

Cijeli intervju i kako je izgledalo snimanje za liniju donjeg rublja pogledajte u video prilogu.

Više u  Red Carpetu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju