Glazbena diva Nina Badrić za nedavnog posjeta Moskvi ugodno se iznenadila ugledavši svoje lice u gotovo svim izdanjima ruskih modnih magazina

Zahvaljujući suradnji s Frederice Constantom, proizvođačem luksuznih satova iz Ženeve koju je Nina potpisala prošle godine i čije je zaštitno lice za cijeli svijet, postala je svjetski poznato lice.

Nina se nada kako će joj se pružiti prilika da se u inozemstvu predstavi i svojom glazbom.

Frederice Constant je ponovo odabrao Ninu Badrić te s njezinim likom nastavljaju promociju svojih skupocjenih satova i u idućoj godini.

Ujedno su je imenovali svojom ambasadoricom dobre volje što znači da od svakog prodanog sata jedan dio prihoda uplaćuju u fondaciju dr.Nowica, uglednog svjetskog dječjeg kardiokirurga.

Fotografije s Nininim likom prisutne su na aerodromima, najvećim šoping centrima, a pojavljuju se i u uglednim modnim magazinima.

'Osjećaj je predivan i zaista sam ponosna na ovu suradnju. Jako sam se iznenadila vidjevši da me ljudi u Moskvi pozdravljaju i smješkaju se. Zahvaljujući ovoj suradnji moje lice je postalo poznato pa mi se možda sada ponovno otvara dobra prilika da se u inozemstvu predstavim i svojom glazbom' rekla je Nina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju