Žene nogometaša slave i tuguju uz svoje supruge. Kako bi svoje muškarce utješile nakon poraza služe se različitim trikovima i metodama koje otkrivaju Anica Kovač i Nives Drpić

'Svaki njegov uspjeh je i moj uspjeh, a tako je i s porazom', tvrdi Anica Kovač koja ove godine neće kupovati navijačke rekvizite za Afriku.

Robert Kovač i ostali reprezentativci neće ugledati obalu Južne Afrike, no on to, barem tako tvrdi njegova supruga, dobro podnosi. 

'Pustim ga da o svemu razmisli sam, a onda mu navedem sve greške koje sam ja primijetila. To je moja loša strana, volim kritizirati', priznala je Anica.

Supruge nogometaša znaju kako utješiti svoje muškarce nakon neuspjeha, no svjesne su i kako malo kritiziranja uvijek dobro dođe.

Supruga Dine Drpića, Nives ima potpuno drugačije metode uz pomoć kojih tješi svog supruga nakon neuspjeha.

Anica Martinović: Razveselila bi me trudnoća!

'Ima muškaraca kojima je potreban zagrljaj, malo nježnosti i seks te onih kojima će pomoći druženje s prijateljima', pojasnila je Nives koja se već vidjela na plaži luksuznog resorta u Africi.

'U takvoj situaciji je uvijek potrebno učiniti ono što je njima po volji',poručuje Nives Drpić koja će uskoro po treći put postati majka.

Iako su spletom okolnosti ostali bez odlaskna u Afriku žene i djevojke naših reprezentativaca znaju im pružiti potporu i utjehu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju