Kako svjedoče i fotografije, pedesetogodišnja Madonna izgleda odlično. Njezina koža je besprijekorna, kosa svijetlija nego inače, usne jarko crvene, a pod rukom neki nepoznati, mladi muškarac. Njegovo ime je nepoznato, no zato se zna da kraljica popa jede sve više lososa kako bi zadržala mladoliki izgled

Kraljica popa je odnedavno započela novi prehrambeni režim koji uključuje velike količine lososa kako bi što dulje zadržala mladoliki izgled, te intenzivan program kardio vježbi

Tiha njujorška večer i intimno druženje u restoranu Waverly Inn nije mogla proći nezapaženo. Kako i bi, kada je jedna od gošći bila Madonna sa svojom pratnjom. Nitko mu nije znao ime, a iz fotografija se moglo prosuditi tek kako je njezin partner bitno mlađi.

No, ako je suditi prema fotografijama, a nisu prošle kroz Photoshop, Madonna izgleda besprijekorno. Odjevena u crno, elegantna, s kosom svijetlijom nego inače i s jarko crvenim ružem Madonna se nije prestala smiješiti.

A njezin je imidž bio besprijekoran i nespojiv s fotografijama koje su podigle lavinu prašine, a koje je snimila za kampanju Louisa Vuittona.

Osim toga, kraljica popa je odnedavno započela novi prehrambeni program koji uključuje velike količine lososa kako bi što dulje zadržala mladoliki izgled. A što se partnera tiče, oni su u njezinom slučaju ionako nevažni.

Mediji su je dosad povezivalis Alexom Rodriguezom i mlađahnim manekenom Jesusom. S kim je Madonna u vezi vjerojatno je zanimljivo, no oni sigurno neće bitnije utjecati na njezin daljni životni put.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju