Opuštanje uz masaže i kozmetičke tretmane više nije rezervirano samo za žene. I djevojčice mogu uživati u wellness centru koji je u potpunosti prilagođen malim damama. Koliko vam se ta ideja sviđa prosudite sami

Trebaju li osmogodišnje djevojčice znati što je točno manikura i na koji način mogu uljepšati svoje nokte? Wellness centar Le Petite Spa u Miamiju otvorio je svoja vrata najmlađima, a djevojčice u dobi od 4 do 12 godina pozvane su da uživaju u raznim tretmanima opuštanja i uljepšavanja.

Stručno osoblje odjeveno je u roza haljinice i perike, a sve su usluge prilagođene djeci pa se koriste samo hidratantne kreme.

Stručno osoblje odjeveno u roza haljinice i perike nudi usluge manikure, pedikure, razne kozmetičke tretmane, šminkanje prirodnom kozmetikom i masaže.

Djevojčice koje žele proslaviti rođendan na poseban način dobrodošle su na party koji uključuje masiranje hidratantnim kremama i obloge od svježih krastavaca. Svi tretmani su 'lažni', pa manikura i pedikura ne uključuje rezanje noktiju, a proizvodi koji se koriste su namijenjeni djeci.

Mali klijenti tretirani su kao da se radi o pravom wellnessu, a podučava ih se i kako sjediti poput pravih dama, a najdraži dio im je nanošenje svjetlucavog pudera na lice i tijelo.

'Mnogi ove tretmane smatraju neprirodnima', rekla je vlasnica Adriana Cohen koja je suočila s optužbama da se djevojčice od malena uči raskošnom načinu života.

No, roditelji su oduševljeni Le Petit Wellness centrom jer mnoge djevojčice odlaze na tretmane u velike wellness centre sa svojim majkama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju