U svojoj emisiji Oprah je rekla: 'To što vidite na crvenom tepihu su samo trenuci iza kojih stoje sati uljepšavanja'. Svi imamo takve ili barem slične momente, pa čak i zvijezde. Provjerite kako izgleda Jessica Alba dok odlazi u trgovinu ili Sarah Jessica Parker kada odvodi sina u školu

Sarah Jessica Parker manje se dotjeruje od prosječne hrvatske žene kada odvodi sina u školu.. Ili se to nama samo čini? Postoji li u Hrvatskoj pretjerana sklonost kao pretjeranom odijevanju koje nije uvijek primjereno prilici.

Sarah nosi kapu, tople uggsice i ležeran kaput. Courtney Cox običnu košulju na traperice, a čak i Jessica Alba u trgovinu namirnica odlazi odjevena ležerno.

Katie Holmes se ni ne pomišlja maknuti od ravnih balerinki, seksepilna Fergie svoje nenašminkano lice skriva iza naočala, a čak i uvijek dotjerana Beyonce odlazi u šoping nenašminkama.

Jedina je iznimka Gwen Stefani i Dita Von Teese koje imaju strogo pravilo koje glasi - nikada ne izlazim iz kuće nedotjerana.

To je pravo i stvarno lice zvijezda koje očito dobro znaju kako se odjenuti za koju priliku. provjerite fotogaleriju i utvrdite koliko su zaista savršene i jesu li privlačnije u svojim svakodnevnim izdanjima ili na crvenom tepihu?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju