Ukoliko niste sigurni koji modni detalj odabrati uz odjeću koju nosite u tome vam može pomoći Paris Hilton. Ona je haljinu s uzorkom Hello Kitty upotpunila tirkizno plavom torbicom i novim kućnem ljubimcem, mačkom

Paris Hilton obožava modu i kućne ljubimce. Uz pse koje često koristi kao modne detalje vlasnica je majmunčića, koze, afričkog tvora, rakuna i zaštićenog južnoameričkog medvjedić zbog kojeg je imala i problema sa zakonom.

Jedna prodavaonica kućnih ljubimaca u Los Angelesu odbila je prodati Paris psića za potrebe snimanja filma jer nisu vjerovali da će se nakon završetka nastaviti brinuti o njemu.

Sirota bogatašica je pronašla načina kako uskladiti dvije najveće ljubavi pa svoju odjeću često bira prema ljubimcu koji je u tom trenutku 'in'.

Jedno se vrijeme nije odvajala od minijaturnog psa Tinkerbella, zatim je nabavila afričkog tvora s kojim je čak i prošetala modnom pistom, a sada je na red došla mačka.

Najnovija maza je mala mačkica koju je Paris odmah odvela u šoping. Iako su ovaj put na popisu bile samo igračke, hrana i ostale sitnice koje su jednoj mački potrebne za život sigurni smo kako će i ona uskoro zablistati s vrlo skupom ogrlicom ili u kaputiću s potpisom dizajnera.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju