Paris Hilton ima sve što poželi, no sitna ženska zadovoljstva poput nabavke namirnica za večeru ipak najradije obavlja sama. Guranje kolica u trgovini nije težak posao, no ako to pokušavate u petama od 12 centimetara morate biti zaista spretni, poput Paris

Bogatoj nasljednici koja uživa u lagodnom životu ispunjenom kupovinom i skupim provodima zadovoljstvo čine male stvari. Paris je zato prijepodne provela u trgovini kako bi odabrala namirnice za pripremu večere.

'Odjenite se simpatično kamo god da idete, život je prekratak da biste bili bezlični.'

Za izlazak u obližnju trgovinu odabrala je laganu haljinu uz koju je odjenula cipele s visokim potpeticama od 12 centimetara. Iako se nošenje vrećica i guranje kolica iz trgovine ne čini kao lak posao na tako visokim petama Paris je to odradila kao od šale.

Potpetice su joj poslužile i prilikom odabira namirnice, nagnula se preko stakla i odabrala samo najbolje za svog dečka, igrača bejzbola Douga Reinhardta.

Paris Hilton se našla i u posljednjem izdanju 65 godina starog Oksfordskog rječnika citata. Uz citate Konfucija, Oscara Wildea i Stephena Hawkinga stoje i mudre riječi bogate nasljednice. Njezin doprinos čovječanstvu sažet je u rečenici: 'Odjenite se simpatično kamo god da idete, život je prekratak da biste bili bezlični.'

Paris ovih dana pokušava stupiti u kontakt s Cheryl Cole jer vjeruje da su njezin pas i kujica Tinkerbell idealni partneri te da bi mogli imati prekrasno potomstvo.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju