U vrijeme kada je crvena boja okupirala svijet sirota mala bogatašica Paris je uspjela pronaći idealan poklon roza boje. Hoće li Djed Mraz uspjeti staviti ovaj Bentley u svoju vreču još ne znamo, no znamo da je to idealan dar za Paris Hilton!

Bentley Continental GT vrijedan je 200 tisuća dolara što znači da će naše barbie djevojke morati izdvojiti nešto više od milijun kuna za ovakav automobil.

Muškarci se vjerojatno drže za glavu jer je jedna žena uspjela uništiti Bentley Continental GT, no Paris ponosno pozira uz najljepši dar koji je mogla poželjeti za ovaj Božić.

Skupocjeni automobil u roza boji odgovara njezinom karakteru i haljini, a izrađen je prema narudžbi i posebnim uputstvima gospođice Hilton.

'Oduvijek sam željela roza automobil' rekla je Paris te dodala kako to sigurno želi svaka djevojka koja se u djetinjstvu igrala s Barbie lutkom.

Paris se u roza Bentleyju neće voziti svaki dan, no bez obzira na to dala je ugraditi zaštitne folije koje će spriječiti paparazze da je fotografiraju.

Bogata nasljednica sama je sebi darovala najljepši poklon za kojeg je izdvojila 200 tisuća dolara te ispunila san iz djetinjstva. Sada će ona i njezini kućni ljubimci moći uživati u vožnji. Mnogi će se vjerojatno upitati je li to pored njih projurila Barbie...


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju