Već se sada predviđa kako će drugi filmski nastavak 'Seks i grad' biti totalni hit na kino blagajnama. Na cijelu filmsku avanturu Carrie i cura pričekat ćemo do svibnja sljedeće godine, ali u traileru možemo uživati već sada

Carrie i cure se vraćaju u velikom stilu! Novi filmski nastavak 'Seksa i grada' ponovno govori o seksu, ljubavi, modi i, naravno, prijateljstvu.

Poznata ženska četvorka osim što se zabavlja u svom omiljenom New Yorku, otputovat će do Maroka u kojem će uživati u koktelima i jahanju deva. To sigurno nije bio razlog njihova odlaska u egzotične krajeve, ali o čemu se ustvari radi, trailer ne naslućuje.

Usporedite retuširanu i prirodnu Sarah Jessicu Parker

Poznata ženska četvorka osim što uživa u svom omiljenom New Yorku, otputovat će do Maroka

Dok u pozadini svira pjesma 'Empire State of Mind' Alicije Keys i Jay-Z-ja kadrovi prikazuju uvijek blistavu Carrie, Charlotte koja uživa u ulozi majke iz visokog društva, dok Miranda i dalje vjerno stoji uz svoga Stevea.

Samantha i dalje zavodi svojim provokativnim izgledom, a Faca je i dalje tu. Barem u jednom kadru.

Seks i grad i... vruća egzotika

Da će se u filmu biti ljubavnih i sličnih zavrzlama nagovještava i posljednja rečenica koju Carrie izgovara u traileru - 'sometimes you just have to get away with the girls'.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju