Darivanje obitelji i prijatelja zna izazvati velike glavobolje. Zato potražite pomoć u horoskopu. Neki znakovi se vesele sitnicama, dok drugi vole raskošne i skupe stvari. Pripazite što poklanjate Ribama, dok će Djevice biti sretne i snajmanjom sitnicom


Ovnovi najbolje darove poklanjaju sami sebi, no ipak postoje sitnice kojima ih možete iznenaditi. Iako ne gledaju na vrijednost dara vole imati ono što je novo pa im nikako nemojte pokloniti nešto što već ima cijeli grad. Nećete pogriješiti s tehnikom ili priborom za osobnu njegu jer ovi snažni horoskopski znakovi vole brinuti o svom izgledu. Ipak, kada kupujete dar za Ovna neka bude nešto s potpisom ili sitnica koju ste izradili sami. Kopije će im izmamiti kiseli osmijeh na lice.

Posebnu pažnju poklonite odabiru darova za osobe rođene u znaku Ribe. Njima je najvažnije da darom pokažete da ste ih slušali tijekom cijele godine.


Bikovi vole luksuz pa neka vam to bude misao vodilja kada krenete u potragu za darom. Ono što im je vrlo važno je i kako je dar umotan pa ne štedite na lijepoj kutiji, sjajnom papiru i velikoj mašni. Odaberite neobičan i velik komad nakita za žene, a muške Bikove iznenadite dobrom kravatom ili dizajnerskim čarapama.

Kada poklanjate Blizancima zaboravite na praktične darove. Njihove dvije polovice stalno su u potrazi za nečim novim pa će ih razveseliti dobar putopis ili ljubavni roman koji će im dozvoliti da maštaju. Tražite li neku sitnicu neka bude otkačena, ludi privjesak za ključeve ili torbica za mobitel koja odiše stilom dati će im do znaja da cijenite njihov karakter. Blizanke će razveseliti dekorativna kozmetika, no ne poklanjate korektor ili maskaru, radije posegnite za limitiranim izdanjima sjenila ili sjajila za usne.

Od svih horoskopskih znakova Rakovi su najzahvalniji kada je darivanje u pitanju. Oni će biti zadovoljni i s najmanjom sitnicom jer im je važna pažnja koju ste im poklonili. Pripadnice ovog horoskopskog znaka su nježne osobe pa za njih odaberite dar u svjetloj boji. Rakovi su kućni tipovi pa nećete pogriješiti s mekom piđamom, rukavicama I kapom ili priručnikom koji će im pomoći da porade na svom samopouzdanju.

Blizanke će razveseliti dekorativna kozmetika, no ne poklanjate korektor ili maskaru, radije posegnite za limitiranim izdanjima sjenila ili sjajila za usne.

Lavovi najviše vole darove. Pronađu li ispod bora nekoliko šarenih kutija sa svojim imenom njihovom veselju neće biti kraja. I muški i ženski pripadnici ovog znaka vole biti u trendu pa ukoliko vam budžet to dozvoljava poklonite im komad dizajnereske odjeće. Također su I obožavatelji slatkiša pa će velika kutija prepuna slatkih zalogaja biti pun pogodak.

Sitničave Djevice se više od bilo kojeg horoskopskog znaka vesele sitnicama. Morate li štedjeti na darovima Djevice će to najbolje razumijeti. Ne vole razmetljive i skupe darove, draža im je korisna sitnica koja će ih čitave godine podsjećati na osobu od koje su je primili. Ukoliko nemate ideju, pitajte ih što žele. Nećete pogriješiti ako im poklonite novi pribor za jelo ili set ručnika za kupaonicu. Želite li stvarno razveseliti Djevicu poklonite joj bon za opuštajuću masažu.

Vage će se teško odlučiti što žele, pa ih nemojte pitati za pomoć. Misao vodilja neka vam bude – jednostavnost. Zaboravite na šarene darove, to im se neće svidjeti. Klasika je ono što Vage vole, pa će jednostavan sat ili kravata biti najbolji odabir. Ženskim Vagama poklonite klasičnu torbicu, maskaru ili lijepo upakiranu mirisnu svijeću.

Kada kupujete dar za Ovna neka bude nešto s potpisom ili sitnica koju ste izradili sami. Kopije će im izmamiti kiseli osmijeh na lice.

Škorpioni uvijke teže za nečim što će njihov život učiniti još boljim. Baš iz tog razloga je teško zadovoljiti njihove želje. Kako ne bi izazvali valove nezadovoljstva poklonite im sitnice koje će im dati do znanja da mislite na njih. Ovom znaku nikako nemojte poklanjati otkačene stvari. Nećete pogriješiti s dobrom knjigom ili ulaznicama za kazališnu predstavu.


Strijelci su najveseliji horoskopski znakovi. Vrckavi pripadnici ovog znaka uživaju u životu pa kada birate poklone potrudite se da odgovaraju njihovom karakteru. Zaboravite na korisne darove koji će im pomoći u obavljanju kućanskih poslova, darujte im kozmetiku, nakit, donje rublje ili lijepu odjeću. Važno je da to bude nešto u čemu mogu uživati.

Pomalo škrti Jarci smatraju kako je darivanje nepotrebno, no odlučite li ih preskočiti mogli bi se naljutiti. Poklonite im sitnicu koja će im koristiti na poslu ili bon u nekoj od trgovina tehničkom robom. Tako će sami odabrati ono što im je potrebno.

Vodenjaci vole iznenađenja. Samo darivanje ih jako veseli pa se oko njih vrijedi potruditi. Nemojte kupovati skupe stvari, dobar CD ili kompilacija filmske glazbe izmamit će osmijeh na njihova lica. Ženama rođenim u ovom znaku poklonite otkačeni nakit ili donje rublje s neobičnim uzorkom.

Posebnu pažnju poklonite odabiru darova za osobe rođene u znaku Ribe. Njima je najvažnije da darom pokažete da ste ih slušali tijekom cijele godine. Nemojte im poklanjati kozmetiku I parfeme, radije se odlučite za neki ukras, lijepi okvir za fotografiju ili topli šal.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju