Uz dobru prezentaciju, na poslovni sastanak žena mora ponijeti i cipele s visokim potpeticama. One uspravljaju žensko tijelo, izbacuju stražnjicu i produžuju noge, a žene zbog njih zrače samopouzdanjem

Kada su muškarci u većini, žene moraju biti u štiklama. Diskretne, ali kvalitetne omogućavaju bolju prezentaciju i siguran hod te gotovo da obećavaju uspjeh.

Mišljenje feministkinja kako je nošenje visokih potpetica za ženu loše i poražavajuće je zaista zastarjelo. Štikla je moćno oružje na nogama žene. Čak i one dame koje se ne osjećaju ugodno u osam, deset ili dvanaest centimetara slažu se kako ih je odlično vidjeti na drugima.

Pete su seksi, naglašavaju stražnjicu, izdužuju noge i jedan su od glavnih razloga samopouzdanja. Žene su ih pretvorile u svoje oružje kojim krče put prema uspjehu.

Muškarci u ženi u poslovnom kostimu i visokim potpeticama vide snažnu, samouvjerenu i modernu suradnicu te osjećaju napredak na poslovnom planu.

Iako je baš ta potpetica glavni razlog ponekad otežanog hoda, napravila je puno za ženu u muškom svijetu. Stavila ju je bok uz bok muškarcima.

 

Za veliki uspjeh omiljenog modnog dodatka gotovo svake žene zaslužne su četiri prijateljice iz filma 'Seks i grad'. Jer, ako one mogu biti uspješne i seksi, zašto ne bi mogli svi!

Iako je Carrie Bradshaw obznanila svijetu kako je na cipele s potpisom potrošila 45 tisuća dolara, svi su doznali i kako stajati u bilo kojem paru znači biti pun samopouzdanja.

'Poruka koju šalju potpetice znači 'želim te povesti', tvrdi psihologinja Cecilia d'Felice, a ima li boljeg načina da poslovna žena dokaže kako je sposobna?!

Štikle su dobre za zdravlje i seks!

Zašto žene obožavaju štikle cijeli život

Muškarci uz takvu snažnu, samouvjerenu i modernu suradnicu osjećaju napredak na poslovnom planu.

Mnoge žene koje rade u visokim potpeticama potvrdile su kako im nekoliko centimetara daje i ekstra dozu samopouzdanja. No, naglašavaju kako su to cipele za hodanje od ureda do lifta te za sastanke i domjenke.

Kad konkurencija ne gleda, tu su ravne cipele!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju