Naši celebi imaju dovoljno širok remen pa u Novu 2009. planiraju ući na jednako luksuzan način kao i dosadašnjih godina. Financijska kriza nimalo im ne remeti planove. Zdravlje i sreća jedino su što žele u narednoj godini.

Naša poznata lica nimalo nisu osjetila krizu na svojoj koži niti planiraju stezati remen. Pa tako neće prekidati dosadašnju tradiciju uživanja u luksuzu.

Svima je jedno zajedničko, dok će se za vrijeme blagdana okružiti mirisom kolača i finih jela , za vrijeme odmora planiraju okruženje luksuznim skijalištima i morskim pejzažima.

Leonarda Boban svake godine kupi nešto novog nakita, a ove će godine to biti neki vilenjaci, klaunovi...

- Moja kćerka u ovo doba slavi rođendan, pa mi uvijek kitimo bor tjedan dana ranije, otkrila je dizajnerica u čijem se domu uvijek spravljaju tradicionalni specijaliteti i uskusni božićni kolačići.

Glumica Barbara Nola kaže da je za blagdane u njezinom domu uvijek veselo, jer se okupi njezina i suprugova obitelj.

-Za kolače je zadužena moja svekrva, koja ih definitivno pravi bolje od mene, makar sam se ove godine odlučila i ja potruditi, priznala je glumica uz smijeh i dodala kako je njihov bor uvijek preokićen.

Alka Vuica otkriva kako će blagdane provesti s obitelji i prijateljima.


- Badnju večer volim provesti doma s dragim ljudima, naravno na stolu se nalazi bakalar na bijelo, juhica od bakalara...A za Božić že to sigurno biti purica s mlincima!

U snijegu će pak uživati Iva Balaban koja nakon Božića s obitelji putuje na dugi odmor u inozemstvo. Poznata manekenka otkriva kako se posebno raduje tom odmoru jer sve što prethodi je podređeno mališanima. Tako zbog obaveza oko djece nema ni naviku obući crveno donje rublje u najluđoj noći.

Vlatka Pokos ovaj će Božić vjerojatno provesti s bakom.

- Ja nikada nisam ni imala obiteljsku proslavu Božića, no ove ću godine blagdane provesti s bakom. baka je sve starija i želim provesti s njom što je više vremena moguće, kazala je Vlatka.

- Joj, kad pospremim djecu na spavanje, još uvijek ni ne znam hoćemo li negdje izaći. Ma, nije mi važno ni crveno rublje, a odjenem prvo što nađem u ormaru, kazala je Iva i dodala kako ju je njezina kćerkica Tasha nagovorila da već okite bor.


- Kod nas se uvijek kuha nešto tradicionalno, a za to je zadužena moja mama. Tada je cijela obitelj skupa i bude zaista veselo i mirisno...

Taj mali detalj ne propušta Iva Jerković, koja će Božić provesti tradicionalno s obitelji dok nakon najluđe noći, za koju još nema planova, namjerava otputovati daleko, daleko od lijepe nam naše.

- Moja mi mama svake godine kupi nešto crveno,. prošle je godine to bila neka crvena ogrlica, takoda ću sigurno i ove godine dobiti nešto. Njoj je to jako važno , a meni je 'ajde... Puno su mi važniji kolači, torte... Obožavam blagdansku kuhinju.

Glumac i voditelj Boris Mirković obožava blagdane u kompletu, od kolača, veselja s obitelji i cijele atmosfere, a Ivani Kindl je najvažnije da bude kući da jelka bude bijela.

Zdravlje i sreća skromne su želje naših protagonista u narednoj godini, a jednako sretnu i 'berićetnu', ali i znatno mirniju 2009. godinu poželjeli su svima vama!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju