17. godišnja manekenka Manohara Odelia Pinot optužila je svog supruga, malezijskog princa Fakhrya za seksualno zlostavljanje. Bivša manekenka uspjela je pobjeći svojim čuvarima dok se princ nalazi u posjeti Singapuru

17. godišnja manekenka Manohara Odelia Pinot optužila je svog supruga, malezijskog princa za seksualno zlostavljanje.
Teške optužbe dogodile su se nakon njezinog bijega od princa, a sedamnaestogodišnjakinja je optužila i malezijsku vladu za ignoriranje i zanemarivanje njezinog poziva u pomoć.

Seksualno zlostavljanje i maltretiranje bili su moja svakodnevnica. Nikada nisam pomislila da bi normalan čovjek mogao činiti takve stvari, izjavila je Manohara

Manohara je kazala kako je princ sustavno silovao i mučio, rezao žiletima i tjerao da konzumira droge u njegovoj palači u kojoj se praktički nalazila zatočena.

- Uspjela sam pobjeći dok se on nalazi sa svojom obitelji u Singapuru. Seksualno zlostavljanje i maltretiranje bili su moja svakodnevnica. Nikada nisam pomislila da bi normalan čovjek mogao činiti takve stvari, izjavila je Manohara.

Manohara se udala za princa Tengku Temenggonga Mohammada Fakhryja na raskošnom i bajkovitom vjenčanju prošle godine. No, kako je ispričala, poslije vjenčana ostala je zatočena u njegovoj palači gdje je bila sustavna zlostavljana, silovana i prisiljena na uzimanje sedativa od kojih se razboljela.

Osim toga, živjela je pod prijetnjom od mučenja ukoliko se na službenim svečanostima ne bi smijala. Njezina majka je nije smjela posjećivati, a malezijska vlada zanemarivala je njezine pozive za pomoć.

Manohara je uspjela pobjeći nakon što je stisnula alarm u liftu. Malezijska vlada i obitelj princa Fahryja nisu dali nikakav komentar.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju