Istina je ponekad vrlo jednostavna. Ako te nije nazvao, ako ne spava s tobom, ako je oženjen drugom, vrlo vjerojatno je da mu baš i nije stalo. Ipak, zašto je ženama to tako teško prihvatiti. Tajnu otkrivaju Jennifer Aniston, Scarlett Johansson i Drew Barrymore

Film 'Njemu baš i nije stalo' donosi priče o skupini međusobno povezanih osoba i njihovim vezama koje sežu od plitkih izlaženja do dubokih i mutnih bračnih voda.

Još otkada je imala pet godina, Gigi su uvijek govorili da će vrlo lako prepoznati koji je dečko zainteresiran za nju. Recept je vrlo jednostavan, taj muškarac je obično onaj koji se ponaša kao zbunjena budala.

Danas, nakon mnogo godina, Gigi se bori da pronađe ljubav svog života. Problem je jedino u tome što uvijek traži ljubav na pogrešnim mjestima i to izlazeći s muškatcima kojima baš i nije stalo do nje.

Svi njezini spojevi završavaju isto, on više nikada ne nazove. Ona ipak uvije uspjeva pronaći razumno opravdanje, možda ga je lupio auto, možda je morao posjetiti baku, možda je izgubio mobitel.

Gigi odluči posjetiti njegov omiljeni bar kako bi 'slučajno naletila' na njega i razriješila situaciju. U baru upoznaje Conorovog prijatelja Alexa koji odmah shvati o čemu se radi te objasni Gigi kako Conoru baš i nije stalo do nje.

Film 'Njemu baš i nije stalo' donosi priče o skupini međusobno povezanih osoba i njihovim vezama koje sežu od plitkih izlaženja do dubokih i mutnih bračnih voda.

Conor s druge strane ima djevojku Annu koja upoznaje Bena koji tvrdi kako joj može pomoći oko glazbene karijere.


Benov prijatelj Neil sve promatra sve iz automobila i čudi se što to njegov oženjeni prijatelj radi, no odluči rješavati svoje probleme s djevojkom koja se silno želi udati jer će prije nje to izgleda učiniti njezina mlađa sestra.

Neilu se cijela ideja braka jednostavno ne sviđa zbog čega će njihova veza doživjeti pravu krizu koja će aktere ove romantične komedije povezati u jednu veliku zbrku.

Glumačka ekipa koju čine Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly i Scarlett Johansson će pokušati odgovoriti na vječno pitanje zašto se gotovo uvijek zaljubljujemo u one kojima do nas jednostavno nije stalo!

Film je snimljen prema popularnom bestseleru Grega Behrendta i Liz Tuccillo, pisaca koji su surađivali na televizijskoj seriji 'Seks i grad', a osvojio je srca publike širom svijeta.

Vodimo vas u kino!

Zadovoljna i Blitz poklanjaju 5x2 ulaznice za film 'Njemu baš i nije stalo' u Cinestaru Avenue Mallu Matei Majici, Mariji Bošković, Marijani Odobašić, Tei Lončar i Katarini Komin. Dobitnice će telefonski biti obavještene o preuzimanju nagrada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju