Prva ljubav na svakoj ženi ostavlja trag za cijeli život. U to je sigurna i lijepa glumica Eva Mendes koja ju je doživjela kao devetogodišnja djevojčica, a taj susret iz Disneylanda pamti još i danas

Eva je sigurna kako je u sadašnjem partneru Davidu Laneu Sltzeru pronašla onog pravog, no bez obzira na toplu i sigurnu vezu kakvu ovaj par dijeli još uvije se sjeća dječaka zbog kojeg je prvi puta osjetila leptiriće u trbuhu.

Sve se dogodilo u trenu, a ja sam se u isto vrijeme osjećala presretno i razočarano, otkrila je Eva.

'Ljubav mi se prvi puta dogodila u Disneylandu', rekla je Eva te dodala kako je uz taj osjećaj upoznala i onaj koji donosi razočaranje.

'Imala sam devet godina i čekala u redu za karte za jednu od vožnji u Disneylandu kada sam ga ugledala. Pogledao me, prošao kraj mene i slomio mi srce' prisjetila se.

'Sve se dogodilo u trenu, a ja sam se u isto vrijeme osjećala presretno i razočarano. To je bilo moje prvo upoznavanje s osjećajima koje donosi ljubav', otkrila je Mendes.

Iako se glumica koja je podigla prašinu u javnosti reklamom za parfem Calvina Kleina još puno puta u životu susrela sa sličnim redosljedom kada je ljubav bila u pitanju danas uživa u svakom trenutku kojeg provede s dečkom i vjeruje kako je ovaj puta očekuje sretan završetak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju