Celebrity vlasnici i njihovi četveronožni ljubimci uživali su na izboru Zoo City dog modela, a Renata Sopek i bivši vaterpolist Dubravko Šimenc i njihovi četveronožni ljubimci postali su zaštitna lica trgovine za kućne ljubimce 'Zoo City'

Fani Stipković uživala je u društvu čivave Sauri. Novinarka koja je ljubav prema životinjama pokazala kada se gola slikala za kampanju Lijepa bez krzna obožava svoje ljubimce i za njih kaže da su joj pružili najviše ljubavi u životu.

Manekenka Aleksandra Grdić odlično se provela u društvu maltezera Flyja koji ju razveseli svaki put kad ju pogleda, a već je odradio svoju prvu reklamu za muška odijela. Nakon cjelodnevnog uređivanja za casting Fly se od uzbuđenja i pokakao.

Pas Alex Grdić se od uzbuđenja prije castinga pokakao!

Maja Cvjetković je na izbor povela Pedra, svog zahtjevnog, no jako inteligentnog psića.

Simpatični i lijepi psi su postali službeni modeli 'Zoo Cityja' koji će sudjelovati na brojnim modnim revijama.

Moto i politika tvrtke glasi 'iz ljubavi za ljubimce', pa navedeni koncept ne uključuje ni na koji način maltretiranje i eksploataciju dragih Vam ljubimaca.

'Zoo City' je iskoristio priliku i da pomogne onima manje sretnijim, napuštenim ljubimcima te je u suradnji s udrugom 'Druga prilika' koja se bavi spašavanjem napuštenih životinja pozvao sve ljubitelje životinja da do 31. siječnja 2010. pomognu životinjama za koje se ljudi iz udruge velikodušno nastoje brinuti svim mogućim sredstvima.

U bilo koju Zoo City trgovinu možete donijeti stare deke, jastuke, hranu, odjeću, accessorize-a, sve što bi moglo usrećiti pse kojima je potrebno apsolutno sve!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju