Kako bi dan vašeg vjenčanja bio savršeno organiziran potrebno je unaprijed odabrati i pomno prirediti svaku, pa i najmanju sitnicu. Prostor, pozivnice, haljina i cvijeće su neki od detalja za koje se možete odlučiti na oglednom danu u Trajbar Teamu

Organizacija vjenčanja za svaku ženu znači veliko zadovoljstvo, no isto tako i veliki stres. Organizirati sve pa i najmanji detalj do savršenstva oduzima mnogo vremena, a izbor nije nimalo lak.

U početku sve izgleda jednostavno jer taj ste dan već više od sto puta prevrtili u svojoj glavi, no već prilikom prvog susreta s organizacijom naići ćete na probleme.

U početku sve izgleda jednostavno jer taj ste dan već više od sto puta prevrtili u svojoj glavi, no već prilikom prvog susreta s organizacijom naići ćete na probleme. Jedna od važnih stvari oko koje trebate dobro promisliti je želite li veliko ili malo vjenčanje, zatim je tu popis gostiju koji će prouzročiti trzavice između vas i partnera te roditelji i rodbina koji će se pod svaku cijenu željeti uključiti u organizaciju vašeg dana.

Odabir mjesta, pozivnica, haljine, cvijeća i dekoracija prostora te benda koji će zabavljati goste samo su neke od stvari na koje treba obratiti pažnju. Sve to nosi i prilično velike financijske troškove o kojima treba dobro razmisliti. Ipak, najvažnije je da ne odustajete od svojih želja i pokušate ih na najbolji način uklopiti u mogućnosti.

Kako bi taj dan zaista bio dan iz snova potrebno se informirati i započeti s pripremama na vrijeme. Konjički klub Trajbar Team poziva sve buduće mladence na Ogledni dan 22. ožujka u 17 sati na kojem ćete na jednom mjestu moći doznati sve o organizaciji vjenčanja te se savjetovati sa stručnjacima koji će vaše snove pretočiti u stvarnost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju