Svaka žena sanja o velikom vjenčanju u bijelom, no kad dvije mladenke odaberu isti termin za dan iz snova počinje rat u kojem se ne biraju sredstva. U što se sve mogu pretvoriti nježna stvorenja u bijelom tilu otkrile su Kate Hudson i Anne Hathaway

Mnogi su uvjereni kako je muškarac sve što je potrebno za veliko vjenčanje, no kada krenu pripreme za taj savršeni dan odjednom sve postaje važnije od gospodina savršenog.  Potraga za prostorom, savršenim pozivnicama, haljinom, tortom i cvijećem  postaje prioritet, a rijetko koja mladenka se uopće sjeti da će glavni glumac tog cirkusa uz nju biti i mladoženja.

Mnogi su uvjereni kako je muškarac sve što je potrebno za veliko vjenčanje, no kada krenu pripreme za taj savršeni dan odjednom sve postaje važnije od gospodina savršenog.

Djevojke koje nikada nisu maštale o velikom vjenčanju naglo mijenjaju mišljenje kada se suoče sa svim divnim sitnicama koje obilježavaju taj dan. A trenutak kada pronađu haljinu iz snova u kojoj će izreći sudbonosno da je jedan od onih koji se pamte cijelog života.

Jedna sitnica koja je nezaobilazna u tom cirkusu i to bez obzira koliko se ranije krene s pripremama je stres. U početku je pozitivan, što se više približava taj dan postaje nesnosan, no na kraju isćezne, kao da ga je netko otjerao uz pomoć čarobnog štapića. I ostaje samo prekrasna par koji se zavjetuje na vječnu ljubav.

Jeste li spremne za rat među nevjestama?

Dvije prijateljice Liv i Emma od djetinjstva maštaju o svom vjenčanju, no zbog sitne činovničke greške nađu se pred problemom. Izgleda kako će se morati udati na isti dan, no samo jedna to može učiniti u ultimativnoj svadbenoj lokaciji,  hotelu Plaza. Nije li to dovoljan razlog da se zaboravi na prijateljstvo, pristojnost i dobre manire? Za njih dvije je! Djevojke kreću u pravi rat u kojem se ne biraju sredstva. važno je samo jedno - izaći kao pobjednica i udati se u Plazi.

Liv je uspješna odvjetnica naviknuta dobiti ono što želi, uključujući savršen posao i savršenog muškarca stoga se neće pomiriti s ničim manje od savršenog vjenčanja o kojem sanja već godinama.

Emma je učiteljica koja se oduvijek znala odlično brinuti za druge, no nije se uspijevala izboriti za sebe. Odjednom će otkriti svoju unutarnju snagu i agresivno se boriti za svoje ugroženo vjenčanje iz snova.

Anne i Kate: Dugonoge i seksi nevjeste

'Emma je zaista dobra i odana prijateljica te netko koga uopće ne smeta da se nalazi u drugom planu događanja. No, kada se njeno vjenčanje nađe ugroženo, ona je spremna boriti se' otkriva Anne Hathaway.

'Željela snimiti film posvećen humorističnom pogledu na žene, a ima li boljeg okruženja za to od vjenčanja. Ovo je zabavna priča koja ujedno ima snažnu emotivnu stranu, kaže Kate Hudson.

Film je odlična uvertira za sve buduće mladenke koje se spremaju prihvatiti organizacije svijeg dana iz snova, no i odlična razbibriga za prijateljice. Također i dobar način da na jednom mjestu pokupite pregršt dobrih ideja za osvetu poželi li netko stati na put vašem vjenčanju...


Darovi za buduće nevjeste!

Kako bi se što bolje pripremili za eventualne probleme koji bi vas mogli snaći, Zadovoljna i Continetal film vam daruju boksačke rukavice uz pomoć kojih ćete se obraniti od napasnika koji žele istu tortu kao i vi, pilates loptu kako bi učvrstili mišiće i bili spremni za rat i notes u koji ćete zapisati podatke o svojim neprijateljicama. 

Darove za nevjeste dobile su Marija Mijić, Maja Francuzević i Martina Šega.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju