Glumica koja je bila u vezi s jednim od najpoželjnijih neženja Georgeom Clooneyjem, a braka s Kennyjem Chesneyjem se zasitila za četiri mjeseca tvrdi kako nije sama već je u vezi s poslom

Renne Zellweger nema vremena za upoznavanje muškaraca i upuštanje u ljubavnu vezu jer joj to ne dopušta natrpani raspored. Rastrgana je između glumačkih obaveza i promocija, no te znači da je sama.

'Nisam sama, imam posao. To je moja najdraža rečenica, no istina je da nemam vremena. Kada bih imala dva sata za romantičnu večeru možda bi se i zaljubila. No, nemam!' tvrdi oskarovka Renee.

Nisam sama, samo sam zaposlena. To je moja najdraža rečenica, no istina je da nemam vremena. Kada bih imala dva sata za romantičnu večeru možda bi se i zaljubila.

Glumica, koju je obilježila uloga Bridget Jones koja je tragala za muškarcem svog života, tvrdi kako ona to ne radi. 'Nije istina da sjedim i čekam da mi se dogodi ljubav, imam razne projekte na kojima radim' rekla je Zellweger.

Možda jedan od njih uistinu je potraga za partnerom jer nakon što je iz svog života otjerala Jima Carreyja, Georgea Clooneyja, Jacka Whitea i supruga Kennyja Chesneya Renee je sama.

'Pitam se ima li uopće vremena za sve u životu?' skeptična je Renee, no ne želi reći kako se više nikada neće zaljubiti jer je sve moguće!Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju