Mlada pjevačica Rihanna progovorila je o nasilju na ženama izražavajući želju da pomogne onima koje su prošle isto što i ona

Pjevačica koja je osim po zaraznim pop hitovima poznata i kao žrtva fizičkog zlostavljanja, izjavila je kako se u najtežim trenucima osjećala kao Britney Spears.

'Zaspala sam kao Rihanna, a probudila sam se kao Britney Spears. Nakon napada bila sam u istom medijskom kaosu kao i ona nakon svog sloma' otkrila je pjevačica s Barbadosa.

Od napada njezinog tadašnjeg dečka Chrisa Browna prošlo je nešto više od šest mjeseci tijekom kojih je Rihannu izvuklo njezino pozitivno razmišljanje i želja da pomogne ženama koje su proživjele slični užas.

Zaspala sam kao Rihanna, a probudila sam se kao Britney Spears

'Dobra stvar proizašla iz cijele situacije je da drugi mogu naučiti nešto iz toga. Želim podijeliti što više svojih osjećaja i razmišljanja jer mislim da predstavljam glas onih koji se ne čuju. Kućno nasilje još uvijek je velika javna tajna. Niti djeca ne govore uokolo kako tata tuče mamu, niti djevojčice otkrivaju roditeljima da ih je dečko ošamario' dodala je Rihanna.

'Kućno nasilje jedna je od onih stvari koje će žene skrivati od okoline, jer je ono još uvijek tabu tema' zaključila je pjevačica.

Chris Brown napao je Rihannu prije partyja održanog u čast dodjele Grammy u veljači. Zbog ozljeda nanesenih udarcima u lice i ugrizima na ruci, Brown je proglašen krivim i osuđen na šest mjeseci društveno korisnog rada, 12 mjeseci konzultacija o kućnom nasilju te na pet godina uvjetne kazne.

Pjevačicu je najviše razočarao podatak da su njezine fotografije na kojim je pretučena na internet stavile dvije žene.

'To nije nešto s čime se želite pohvaliti, osjećala sam se kao da se ljudi ismijavaju iz nečega što je moj život', rekla je Rihanna u intervjuu za magazin Glamour.

Reklama protiv nasilja proglašena prenasilnom

Petina muškaraca smatra kako je normalno udariti ženu

Sudac je također izdao nalog petogodišnje zabrane približavanja Rihanni na udaljenost manjoj od 45 metara.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju