Hrvatska rukometna obitelj dobila je novog člana. Denis Špoljarić postao je otac djevojčice. Estradni kolega Boris Novković dobio je sina Nou, a glumice Marijana Mikulić i Ines Bojanić po prvi su puta postale majke

Supruga Denisa Špoljarića Anđela rodila je djevojčicu Niu. Porod je prošao dobro, a reprezentativac je od izbornika Line Červara dobio slobodan dan kako bi posjetio proširenu obitelj.

'Presretan sam. Porod je prošao dobro, obje moje cure su u redu. Zahvaljujem kompletnom osoblju bolnice KB Merkur', rekao je uzbuđeni tata Denis Špoljarić.

Ovo je sigurno najljepši poklon koji je Denis mogao poželjeti, a novi član njegove obitelji sigurno će mu dati dodatnu snagu kako bi rukometna reprezentacije odradila što bolji posao na Svjetskom prvenstvu u rukometu koje se održava u Zagrebu.

Novi član stigao je i u obitelj Borisa Novkovića. Supruga Lucija jutros u 10.15 rodila je sina Nou u privatnoj klinici Podobnik, a presretni otac bio je uz nju cijelo vrijeme poroda.

Baby boomu pridružile su se i glumice Marijana Mikulić i Ines Bojanić. Marijana je u petak, 16. siječnja u 16 sati u Petrovoj bolnici rodila sina kojemu su ona i njezin suprug Josip odabrali ime Ivan. Ines je svoje prvo dijete, djevojčicu Katju poželjela roditi u austrijskoj Kući za porođaje bez intervencije liječnika i upletanja suvremene medicine, no Katja je ipak na svijet stigla u obližnjoj bolnici carskim rezom.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju