Oskarovci, manekenke, predsjednici, političari i najveće zvijezde bili su gosti druge izmjene zavjeta glumice Salme Hayek i milijardera Francoisa-Henrija u Veneciji. Svadbena ceremonija zbog maski na licima uzvanika izgledala je poput bala pod maskama

 

Bal pod maskama

Na prvi pogled to nije izgledalo kao vjenčanje, već kao bal pod maskama ili venecijanski karneval prve klase. Pod maskama su se skrivale neke od najvećih zvijezda današnjice, političari, pjevači, glumice s A- liste, najmoćniji ljudi iz medija…

Meksička glumica, 42. godišnja Salma i 46. godišnji milijarder Francois-Henri odlučili su se na ovu neobičnu ceremoniju u Veneciji kako bi svoje zavjete ponovno izmijenili pred najbližim prijateljima i dobro se zabavili na raskošnom partyju

Svi oni bili su uzvanici na velebnom vjenčanju, odnosno drugoj proslavi svadbene ceremonije glumice Salme Hayek i francuskog milijardera François-Henrija Pinaulta.

Meksička glumica, 42. godišnja Salma i 46. godišnji milijarder Francois-Henri odlučili su se na ovu neobičnu ceremoniju u Veneciji kako bi svoje zavjete ponovno izmijenili pred najbližim prijateljima i dobro se zabavili na raskošnom partyju.

Dan zaljubljenih

Salma i Francois-Henri vjenčali su se na maloj i intimnoj ceremoniji u Parizu na Dan zaljubljenih ove godine, pa su se željeli odužiti svojim najbližima raskošnom zabavom u Veneciji.

Svečanost se odvijala prema venecijanskoj tradiciji, a održana je u tvrđavi iz 17. stoljeća Punta Della Dogana koju je čuvalo strogo osiguranje. Ta je impozantna građevina jedna od najfotografiranijih zdanja u Veneciji i nalazi se u samo središtu grada.

Venecijanska tradicija za sretni par

Salma i njezin suprug stoga nisu mogli proći nezamijećeno, no zahvaljujući dobrom raspoloženju, čini se da se nisu previše ni trudili.

Ona je bila odjevena u tamnoplavu, gotovo crnu haljinu i štikle s vrtoglavom potpeticom, a sve je začinila zlatnom venecijanskom maskom.

Njezin je suprug Francois-Henri bio odjeven u tamno odijelo, također je nosio masku, a u naručju njihovu najveću dragocjenost, 19 mjeseci staru kćerkicu Valentinu koju je pažljivo uveo na brod koji je vozio sretan par.

Gosti s A-liste

A njihovi gosti jednako su slavni kao i domaćini zabave. Oskarovka Charlize Theron i njezin dečko Stuart Townsend bili su odjeveni u elegantne tamne kombinacije i oduševljeno su prihvatili nošenje maski. Manekenka Lily Cole odlučila se za haljinu u proljetnim bojama.

Na zabavi je bio i bivši francuski predsjednik Jacques Chirac sa suprugom Bernadette, a očekivao se i dolazak Salminih kolegica i prijateljica Penelope Cruz,Ashley Judd, Lucy Liu…

Nešto prije svečane ceremonije, Salmini poznati prijatelji viđeni su u bezbrižnoj šetnji gradom, pa su Venecijanci mogli primjetiti Woodyja Harrelson i njegovu suprugu Lauru Louie u razgovoru s mađioničarom Davidom Blaneom i njegovom zaručnicom Alizee Guinochet, Eda Nortona i djevojku Shaunu Robertson …

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju