One je slavna, uspješna i seksi. Njezina omiljena filmska uloga je ona u kojoj je glumila Fridu Khalo jer je puna humora i života, najviše voli crne cipele i ruž u boji šljive i nikada ne odlazi na spavanje bez da je očistila lice

Salma Hayek koja je nakon raskida zaruka ipak popustila i udala se za oca svoje kćeri Francois-Henrija Pinaulta na Dan zaljubljenih u Parizu, priznala je kako je od svega najviše oduševljava Valentina.

- Majčinstvo je jedno veliko iznenađenje, no Valentina me iznenađuje svaki dan. Iako smo jako povezane svaki dan otkrijem nešto novo o njoj, rekla je Salma.

Glumica ne robuje pravilima, no drži se jednog - na tuđa vjenčanja nikada ne odijeva bijelo.

Lijepa Latinoamerikanka otkrila je kako nikada ne odlazi na spavanje bez da je skinula šmiku jer je to štetno za kožu te da joj je ljubičasta omiljena boja, a na svojim usnama najradije nosi ruž u boji šljive.

Salma Hayek je zanosna supruga

Salmine grudi ispale iz bavarske nošnje!

- Obožavam ljubičastu, no trenutačno sam u plavoj fazi. Rado nosim i crvenu boju, no moje cipele su gotovo uvijek crne. Ponekad ću prošetati u smeđim ili bordo, no uvijek će to biti tamne cipele, otkrila je Salma.

Seksi glumica najradije spava u čistim, bijelim plahtama. Tako se osjeća najviše seksi, a kada bi imala super moći pobrinula bi se da svi ljudi budu dobri jedni prema drugima. Salma ne robuje pravilima, no drži se jednog - na vjenčanja nikada ne odlazi u bijelom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju