Scarlett Johanson ponovo blista, no ovaj put u crvenom. Osim odličnog izgleda u novom broju magazina Harpers Bazaar otkrila je i neke detalje iz svog privatnog života koje tako brižno čuva od očiju javnosti

Voljela bi odigrati ulogu u vesternu, a vidim se kao madam u bordelu, rekla je Scarlett koja bi željela raditi i iza kamere. Svjesna je, kaže, kako neće uvijek biti mlada i lijepa

Lijepa plavuša Scarlett priznala je kako nije bila iznenađena kada ju je suprug Ryan Reynolds zaprosio te kako je sve prošlo u lijepoj i mirnoj atmosferi.

'Kada se djevojka nađe oči u oči s prekrasnim dijamantnim prstenom počne vrištati i skakati. Ja nisam tako reagirala, sve je bilo lijepo i romantično, no umjesto vrištanja palo je nekoliko lijepih riječi' rekla je Scarlett.

Glumica koja svoj privatni život nastoji sakriti od javnosti nije željela otkriti detalje o vjenčanju, a tajna je ostala i tko je dizajnirao njezinu vjenčanicu.

'Ceremonija je bila mala i privatna, baš onakva kakvu sam željala. Ne želim odati ime dizajnera koji je radio moju haljinu, a uspjela sam izbjeći i fotografe na vjenčanju. I dok druge mladenke satima poziraju, ja sam to htjela izbjeći' priznala je Scarlett.

Iako zadovoljna privatnim životom i karijerom, Scarlett ima još jednu želju. 'Voljela bih odigrati ulogu u vesternu, a vidim se kao madam u bordelu' rekla je i brzo dodala kako želi tu ulogu dok je još mlada kako bi njezini obožavatelji mogli uživati u scenama u kojima nosi uski korzet. 'Svatko radi s onim što ima' našalila se glumica i dodala kako bi željela raditi i iza kamere, jer svjesna je kako neće uvijek biti mlada i lijepa.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju