Izgledom i nastupom baca muškarce pod noge, no to je samo maska jer u privatnom životu ona voli i želi samo Lewisa Hamiltona. Nicole je otkrila kako je povučena i sramežljiva, a seksepil čuva samo za pozornicu

Atraktivna kožna odjeća, seksepil koji se može rezati u zraku i zavodnički pogled Nicole Scherzinger samo su maska koju pjevačica Pusycat Dollsa stavlja samo kada je na pozornici.

U privatnom životu ona je obična 31-godišnja djevojka koja je pronašla svog savršenog partnera u mladom vozaču Formule 1 Lewisu Hamiltonu.

'Sramežljiva sam, no kada izađem na pozornicu publika izvlači energiju iz mene. To me uvijek iznenadi jer sam u djetinjstvu bila jako povučena i konzervativno odgajana', rekla je Nicole.

Za njezin atraktivan izgled zaslužni su majka porijeklom s Havaja te otac Filipinac. Nicole Scherzinger je odgojio očuh čije prezime nosi, a grupi Pussycat Dolls se pridružila 2003. Odličan glas i tekstovi koje potpisuje ubrzo su je učinili najeksponiranijom od pet djevojaka iz benda.

Teško nam je uskladiti obaveze, no kad pronađemo trenutak za sebe to je pravi vatromet, pohvalila se Nicole.

Danas grupu Pussycat Dolls potresaju priče o raspadu, a tome u prilog ide i izlazak solo albuma prvijenca za Nicole.

'Odlično se slažemo i znamo kada jedna drugoj moramo dati prostora, no ja sam oduvijek bila solo igračica', rekla je Nicole i time potvrdila da će do prekida suradnje doći.

Scherzinger tvrdi kako tajna uspjeha njezine veze leži u tome što su Lewis i ona oboje predani poslu i mogu se osloniti jedno na drugo.

'Priznajem da zbog razlike u godinama ponekad izgledamo smiješno, no vjerujte mi on je moj idealni partner', odlučna je Nicole.

Zbog natrpanog rasporeda rijetko pronalaze slobodno vrijeme za sebe, no baš zato su ti zajednički trenuci poput vatrometa.

Iako su mediji nedavno objavili kako se želi udati za Lewisa, Nicole je to opovrgnula i rekla kako joj je karijera na prvom mjestu. Želi se pojaviti na filmu, ostvariti solo karijeru i napraviti turneju koja će se pamtiti te otvoriti glazbenu školu za djecu s posebnim potrebama.

'I sve to prije udaje', tvrdi atraktivna pjevačica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju