Najočekivanija revija na svijetu je ona donjeg rublja s potpisom Victorie Secret. Osim spektakla na pisti se mogu vidjeti i neki od najljepših modela na svijetu, no ove godine će pista izgleda biti prazna. Adriana Lima, Heidi Klum i Karolina Kurkova čekaju bebu

Seksepilno donje rublje će izgleda nositi neki novi modeli jer su najljepši anđeli i zaštitnice branda odlučile napraviti pauzu i to nešto dužu, a sve zbog majčinstva. 

San svakog modela je nositi anđeoska krila Victorie Secret, no uvjete poput besprijekorne linije, savršenog izgleda i oblina na pravim mjestima nije lako zadovoljiti. Ipak, za nove, mlade modele sada je pravi trenutak jer ovi nešto stariji anđeli odlaze na pauzu. 

Heidi Klum koja je najstariji anđeo, no ujedno i model koji se nakon poroda najbrže vratio na posao, čeka svoje četvrto dijete, no ovaj put nije sigurna u povrataka. U sretnom je braku sa Sealom, imaju troje djece, a s još jednim na putu možda je i za lijepu Heidi došlo vrijeme da krila prepusti mlađim kolegicama.

Victoria Secret: Heidi Klum, Adriana LIma, dijamanti i perje

Brazilka koja je svoje srce poklonila srpskom košarakšu Marku Jariću se također ne planira tako skoro vratiti na pistu. Adriana Lima koja će svoje prvo dijete roditi u prosincu i sama je potvrdila kako je njezin povratak vrlo upitan. Anđeoska krila nosi od 2000. godine i izgleda kako je za jednu od najljepših žena na svijetu devet godine i više nego dovoljno.

Razodjeveni modeli Victorie Secret

Još jedna ljepotica je nedavno potvrdila kako očekuje dijete te da je njezin status u Victoriji Secret zamrznut. Mnogi vjeruju kako je to zbog nekoliko kilograma koje je Karolina Kurkova dobila zbog hormonalnog poremećaja na početku trudnoće, no izgleda kako njezin povratak nije siguran zbog obaveza koje će imati kao majka. Karolina treba roditi u listopadu, a ona i redatelj Archie Dury jako se vesele prvom djetetu. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju