Atraktivni ženski modeli koji vas u samo trideset sekundi mogu natjerati da pojedete porciju povrća protagonistice su nove PETA reklame koja šalje poruku kako vegetarijanci uživaju u boljem seksu. No, izgleda kako su za neke, djevojke ipak preslobodne


Organizacija PETA koja brine za prava životinja snimila je reklamu u kojoj modeli uživaju u grickanju povrća. Uz djevojke u glavnim su se ulogama našle bundeva, brokula i šparoge. Reklamu prati natpis koji kaže kako studije pokazuju da vegetarijanci uživaju u boljem seksu.

Uz djevojke u glavnim su se ulogama našle bundeva, brokula i šparoge. Reklamu prati natpis koji kaže kako studije pokazuju da vegetarijanci uživaju u boljem seksu.

Peta koja je poznata po kontroverznim reklamama uzdrmala je javnost najnovijim uratkom u kojem ljepoticu ne mogu odoljeti ukusnom povrću.


Reklama je proglašena previše seksepilnom te ju je NBC odbio emitirati usprkos tome što je Peta platila tri milijuna dolara za prikazivanje u najtraženijem terminu koji će pogledati 100 milijuna ljudi.

Reklame za PETU snimile su i glumica Alicia Silverstone koja je gola izašla iz bazena i govorila o prednostima vegetarijanske prehrane i Dita Von Tesse koja se transformirala u zloćestu učiteljicu kako bi potaknula vlasnike da ne kastriraju svoje kućne ljubimce.

Svoj glas zaštiti životinja dao je i Mickey Rourke koji se založio za udomljavanje pasa u jednoj od reklama.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju