Vrući nastupi i spotovi pjevačice Shakire uvijek su kod publike dočekani s oduševljenim odobravanjem. No, njezin dugogodišnji dečko seksepil svoje djevojke želi imati samo za sebe

Kolumbijska pjevačica Shakira čiji su spotovi i nastupi predozirani seksepilom u svom posljednjem spotu 'She Wolf'-u malo je pretjerala s vrućim scenama u kojima se odjevena tek u trikou boje tijela izvija i pleše u kavezu.

Tako barem tvrdi njezin dugogodišnji dečko Antonio de la Rua, sin nekadašnjeg argentinskog predsjednika.
'Antonio nije očekivao tako nešto. Kada me vidio u trikou boje kože rekao je pa mogla si se barem ogrnuti s kakvim šalom' kroz smijeh je otkrila Shakira.

Bljesak i gola koža na crvenom tepihu

'No, zadržala sam kavez iz spota i možda ću ga koristi za neke posebne prilike u spavaćoj sobi i tako se iskupiti svom dragom' dodala je.

Priznala je i da se želi jednog dana smiriti i osnovati obitelj, ali taj dan ne planira baš u skoroj budućnosti.

Za modni gif Shakire i Pink su krivi stilisti

'Sva moja energije je usmjerena prema pjevanju. Ne mogu misliti o ničemu, osim o svojoj turneji koju spremam punom parom. Ja sam vlak koji se trenutno ne može zaustaviti, a kada će to učiniti stat će na obiteljskoj stanici. No, to se još neće dogoditi, još uvijek imam veliku potrebu biti kreativna' priznala je Shakira.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju