Vrući nastupi i spotovi pjevačice Shakire uvijek su kod publike dočekani s oduševljenim odobravanjem. No, njezin dugogodišnji dečko seksepil svoje djevojke želi imati samo za sebe

Kolumbijska pjevačica Shakira čiji su spotovi i nastupi predozirani seksepilom u svom posljednjem spotu 'She Wolf'-u malo je pretjerala s vrućim scenama u kojima se odjevena tek u trikou boje tijela izvija i pleše u kavezu.

Tako barem tvrdi njezin dugogodišnji dečko Antonio de la Rua, sin nekadašnjeg argentinskog predsjednika.
'Antonio nije očekivao tako nešto. Kada me vidio u trikou boje kože rekao je pa mogla si se barem ogrnuti s kakvim šalom' kroz smijeh je otkrila Shakira.

Bljesak i gola koža na crvenom tepihu

'No, zadržala sam kavez iz spota i možda ću ga koristi za neke posebne prilike u spavaćoj sobi i tako se iskupiti svom dragom' dodala je.

Priznala je i da se želi jednog dana smiriti i osnovati obitelj, ali taj dan ne planira baš u skoroj budućnosti.

Za modni gif Shakire i Pink su krivi stilisti

'Sva moja energije je usmjerena prema pjevanju. Ne mogu misliti o ničemu, osim o svojoj turneji koju spremam punom parom. Ja sam vlak koji se trenutno ne može zaustaviti, a kada će to učiniti stat će na obiteljskoj stanici. No, to se još neće dogoditi, još uvijek imam veliku potrebu biti kreativna' priznala je Shakira.